Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донеччина – найбільш корумпована

Кримінал Регіон: Донецька область 11285 переглядів

Опубліковано - 11.07.2006 15:16 | Всі новини | Версія для друку

Донеччина – найбільш корумпована
Донеччина – найбільш корумпована
У Донецькій області показники адміністративно-кримінальної корупції є одними з найвищих в Україні.

Донеччина далі не втрачає давно набутого статусу найбільш корумпованого регіону України. Про це вчора повідомив Ігор Гайдуков, начальник головного відділу боротьби з корупцією й організованою злочинністю СБУ в Донецькій області.

За підсумками чотирьох місяців цього року управління СБУ в Донецькій області під час застосування адміністративних заходів щодо протидії корупції, відповідно до закону України “Про корупцію”, склало 80 адміністративних протоколів. Також воно встановило 75 фактів корупційних дій держслужбовців.

Як повідомляла “Газета”, США мають намір виділити Україні грант на суму 45 млн. дол. на боротьбу з корупцією в державних органах терміном на два роки. Наша держава натомість зобов’язується долати корупцію та залучати в економіку іноземні інвестиції.

Також у червні міністр юстиції Сергій Головатий назвав найкорумпованіші органи в Україні. Це податкова служба, Державтоінспекція, медичні установи, вищі навчальні заклади й особливо суди. Парадокс – найкорумпованішими в нас є ті органи, які мали б вести боротьбу з корупцією.

Окрім того, за словами С. Головатого, 86% громадян України вважають явище корупції поширеним, а 63% готові давати хабарі. За таких умов вести боротьбу з корупцією просто неможливо, а міністр юстиції називає корупцію в нашій державі “елементом культури”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.