Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Канцеляристи гаранта піарнулися на газі. Чи додало це авторитету Президенту?

Газоват 7023 перегляди

Опубліковано - 27.02.2008 16:13 | Всі новини | Версія для друку

Канцеляристи гаранта піарнулися на газі. Чи додало це авторитету Президенту?
Канцеляристи гаранта піарнулися на газі. Чи додало це авторитету Президенту?
Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов вважає, що Секретаріат Президента штучно нагнітає ситуацію навколо питання погашення Урядом боргів за спожитий газ.

Відкриваючи сьогодні засідання Уряду, Олександр Турчинов заявив, що “як тільки почалися розрахунки, з’явилося багато бажаючих поспекулювати навколо цієї проблеми і зробити відповідні заяви в засобах масової інформації”, повідомляє прес-служба.

Олександр Турчинов повідомив, що Кабінет Міністрів забезпечив всі розрахунки за минулі періоди і готовий проводити обслуговування спожитого газу та забезпечити стабільну роботу НАК “Нафтогаз” України.

В той же час Олександр Турчинов звернув увагу на той факт, що всі здійснені розрахунки були проведені в односторонньому порядку без відповідних актів і документів від посередників.

“Тому вся інформація про предмет перерахунків вказана в платіжних документах”, - заявив він. За його словами, посередники не надали відповідних документів для того, “щоб залишитися на газовому ринку України і продовжувати й далі паразитувати на ньому”.

Перший віце-прем’єр висловив жаль, що за результатами українсько-російських переговорів досі не підписані угоди щодо розрахунків за спожитий газ в поточному році.

Разом з тим він переконаний, що демонстрація українською стороною здатності обслуговувати борги і своєчасно розраховуватися призведе до того, що домовленості, досягнуті у Москві, все ж таки будуть реалізовані в підписаннях угод на стабільну поставку газу за договірною ціною 179 доларів США.

Окрім того, він заявив, що Уряд, незважаючи на шантаж і тиск, продовжуватиме роботу з детінізації енергетичного ринку та позбавлятиметься від посередників: “Це наша послідовна позиція і ми її змінювати не будемо”, - заявив Перший віце-прем’єр України
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.