Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович базікає те, про що мовчить “Газпром”

Газоват 6927 переглядів

Опубліковано - 4.03.2008 20:27 | Всі новини | Версія для друку

Янукович базікає те, про що мовчить “Газпром”
Янукович базікає те, про що мовчить “Газпром”
Директор Інституту проблем національної безпеки, академік Володимир Горбулін вважає, що Росія використовує свої енергетичні можливості у веденні політичного діалогу з Україною.

Про це він сказав на прес-конференції в рамках засідання круглого столу на тему: «Гарантії безпеки України у контексті Будапештського меморандуму 1994 року», організованого громадсько-політичним об’єднанням «Український форум».

«Я вважаю, що Росія, безумовно, використовує свої енергетичні можливості у проведенні політичного діалогу з Україною», - сказав Горбулін.

За його словами, це не найкращий спосіб доводити свою точку зору у двосторонньому діалозі між країнами.

Коментуючи ситуацію з обмеженням Росією поставок газу до України, Горбулін зазначив, що не має матеріалів щодо боргів України за газ за останні місяці 2007 року, «але чомусь виникає питання: як тільки приходить до посади прем`єр-міністр Юлія Тимошенко, у нас одразу з Росією виникають труднощі».

Горбулін вважає, українська і російська влада повинна повідомити своїм громадянам, в чому дійсно полягає суперечка.

«Але, на жаль, цього не робить ні українська, ні російська сторона», - додав він.

Від “Аратти”: не можна не помітити очевидну синхронізацію деструктивних дій Партії регіонів та тиску на Україну, який чинить кремлівське керівництво.

У так званих газовій та парламентській кризі одна спільна режисура - і це прямо кидається в очі. Обидві акції як близнюки - засновані на зухвалій брехні та неприхованій зраді. В обох - роль траранної колоди виконують одні й ті ж особи: проФФесор та його подєльники.

Втім, на Банковій і Володимирській цього вперто не бажають помічати. А може й помічають, та добросовісно виконують свою роль. Роль зрадників національних інтересів, роль дрібних шахрайчиків, які за тридцять срібників оптом задали і Майдан, і своїх виборців, яким між іншим, мусять завдячувати теперішньою можливістю побавитися владним кермом...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.