Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хакери атакують українські інформаційні Інтернет-ресурси

Медіа 9892 перегляди

Опубліковано - 4.08.2008 14:06 | Всі новини | Версія для друку

Хакери атакують українські інформаційні Інтернет-ресурси
Хакери атакують українські інформаційні Інтернет-ресурси
Перемога “помаранчевих” у 2004 році відбулася здебільшого за рахунок того, що вони перемогли в Інтернеті. А “біло-блакитні ”тоді Інтернет недооцінили.

Про це в інтерв'ю ІМК заявив засновник і директор "Центру дослідження комп'ютерної злочинності" (м. Запоріжжя) Володимир Голубєв.

За його словами, під час президентської кампанії-2008 лише збільшиться кількість хакерських атак на сайти політсил, які підтримуватимуть конкуруючих кандидатів у Президенти.

"Для них цього у жодному випадку не можна скидати з рахунків. Обов'язково в штабі партії повинен бути фахівець в галузі інформаційних технологій, ведення інформаційної війни і антипропаганди в Інтернеті. Без такої людини партіям буде, м'яко кажучи, непросто", - вважає експерт.

Це також, на переконання Володимира Голубєва, стосується і сайтів інформагентств, які освітлюють політичні події.

"Атаки можуть бути як на державному рівні, умовно кажучи, так і на місцевому. Елемент інформаційної війни, інтернет-зломів, інтернет-чорного PR використовуватиметься достатньо широко", - упевнений специаласт.

Коментуючи той факт, що з 29 липня по 1 серпня сайт агентства "ІнтерМедіа консалтинг" піддавався атаці хакерів, полковник міліції у відставці підтвердив, що головна мета подібних атак - дестабілізація роботи "незручного" конкурента.

"Бувало таке, що і до мене зверталися з проханням, мовляв, не міг би я порадити спосіб і когось, хто міг би "прибити" конкурента. Природно, після юридичного пояснення я таких людей посилав. Але потім, стежачи за окремими сайтами, сам бачив, як через певний час вони на тиждень-два ставали недоступними", - навів він яскравий приклад.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.