Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна у Грузії. Грузинську армію відведено із зони конфлікту

Новини Сакартвело 8923 перегляди

Опубліковано - 11.08.2008 01:09 | Всі новини | Версія для друку

Війна у Грузії. Грузинську армію відведено із зони конфлікту
Війна у Грузії. Грузинську армію відведено із зони конфлікту
Грузинські війська повністю виведені із зони конфлікту.

Про це заявив Президент Грузії Михайло Саакашвілі в інтерв’ю телеканалу Си-ен-ен.

На питання ведучого, що президент Грузії хоче від США, Саакашвілі сказав, що США як наймогутніша в світі країна і світова спільнота повинні вплинути на ситуацію для припинення насильства.

На питання - чи необхідна військова допомога США, Саакашвілі відповів, що його армія достатньо сильна і призвав до рішення питання дипломатичним шляхом.

Грузинські війська в ніч на 8 серпня вторглися на територію Південної Осетії і обстріляли її столицю місто Цхинвалі. Власті невизнаної республіки повідомляють про масові жертви серед мирного населення - більше 2 тисяч. Переламати ситуацію вдалося тільки підкріпленню російських миротворців, після чого деякі західні політики звинуватили Росію в непропорційному застосуванні сили.

Росія вимагає виведення всіх грузинських озброєних сил з Південної Осетії і підписати що юридично зобов’язує угоді Грузії з Південною Осетією про відмову від застосування сили.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.