Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна у Грузії. Російський генерал визнав, що окупанти нікуди не підуть

Новини Сакартвело 7628 переглядів

Опубліковано - 21.08.2008 17:38 | Всі новини | Версія для друку

Війна у Грузії. Російський генерал визнав, що окупанти нікуди не підуть
Війна у Грузії. Російський генерал визнав, що окупанти нікуди не підуть
Російський генерал підтвердив, що окупаційні війська грабують грузинські військові склади і не збираються покидати окуповану територію.

Відповідаючи на питання журналістів про можливу чисельність російських миротворців в зоні грузино-осетинского конфлікту, замначальника Генштабу генерал Ноговіцин сказав: "Мандат миротворців для нас - підстава присутності в цьому регіоні. Що стосується складу необхідних сил і засобів, то ми виконаємо рішення, які будуть прийняті на різному політичному рівні".

Анатолій Ноговіцин додав, що в даний час російська сторона вивозить з регіону конфлікту частину озброєнь, які були туди додатково ввезені при загостренні ситуації. "І нові постачання озброєння в регіон недоцільні", - підкреслив генерал.

В той же час Росія залишає за собою право заявити, що в колишніх межах відповідальності Змішаних сил по підтримці миру в зоні грузино-південноосетинського конфлікту миротворчі функції виконуватимуть тільки російські військовослужбовці. Також він нагадав, що миротворці РФ знаходяться в Південній Осетії в рамках російсько-грузинської угоди від 1992 року, яка не підлягає односторонньому припиненню.

Зараз, розповів Ноговіцин, продовжується облаштування наглядових постів, перша лінія яких із 8 постів пройде по лінії відповідальності миротворчого контингенту, а друга лінія з 10 постів по адміністративному кордону Південної Осетії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.