Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні в Україні - день жалоби

Суспільне життя 9982 перегляди

Опубліковано - 26.12.2008 09:59 | Всі новини | Версія для друку

Живими з-під завалів витягли 21 особу
Живими з-під завалів витягли 21 особу
У зв’язку з трагедією, що сталася 24 грудня в Євпаторії, Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про оголошення в Україні дня жалоби».

Згідно із указом Президента, у цей день необхідно опустити державні прапори на будинках і будівлях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємствах, установах і організаціях.

Крім того, необхідно відмінити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни в програми теле-і радіопередач.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення попросила внести зміни в програми теле-і радіопередач у зв'язку із вибухом житлового будинку в Євпаторії

За останніми даними, загальна кількість загиблих у результаті вибуху в житловому будинку досягла 27 осіб, повідомили в МНС Криму сьогодні зранку.

За словами начальника Головного управління МНС України в Криму Олександра Мазиліна, за минулу ніч рятувальники дістали з-під завалів ще два тіла загиблих. Крім того, знайдено тіло ще одного загиблого, його зараз витягують.

За словами Мазиліна, 26 тіла повністю впізнано, з них троє дітей 3, 5, 10 років. Серед загиблих є цілі родини, в тому числі одна сім'я з п'яти чоловік.

Крім того, за його словами, 21 особу витягли з-під завалів живою, з них п'ятеро знаходяться в лікарнях, четверо в євпаторійських (зі середньою та легкою важкістю пошкоджень), ще одного з важкими ушкодженнями доставлено в одну з лікарень Сімферополя.

Рятувальники завершують розчищати завали на рівні підвалів під зруйнованими під'їздами, тому, за їхніми словами, ймовірність знайти живими людей або тіла зараз не дуже велика.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.