Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець комуністичного раю. Дніпропетровськ відлючено від теплопостачання, за борги

Добробут Регіон: Дніпропетровська область 8133 перегляди

Опубліковано - 17.02.2009 22:25 | Всі новини | Версія для друку

Кінець комуністичного раю. Дніпропетровськ відлючено від теплопостачання, за борги
Кінець комуністичного раю. Дніпропетровськ відлючено від теплопостачання, за борги
Сьогодні відбулося відключення від теплопостачання усіх закладів та житлових будинків Дніпропетровська.

Як повідомила прес-служба міського голови, подача тепла здійснюється лише до стаціонарних відділень лікарень.

Головна причина відключення від теплопостачання - надто низький рівень оплати населенням міста за спожиту теплоенергію (близько 32%). Через це підприємства теплокомуненерго, які заборгували понад 90 млн. грн. перед ДК „Газ України” за спожитий природний газ, не мають можливості закупити газ для поточного споживання.

Підприємства теплокомуненерго міста звернулися до всіх жителів Дніпропетровська з проханням погасити заборгованість за спожите тепло, що сприятиме своєчасному відновленню теплопостачання в обласному центрі.

Від “Аратти”: Ми не будемо повторюватися, кажучи, що кожен день існування комуністичних благ вигідний не нам, громадянам, а виключно кримінальному бізнесу, який експлуатуючи металобрухт совітських часів на ТЕЦ, не тільки спалює мільярди кубометрів дорогого газу, при тому більше гріючи навколшнє повітря, ніж оселі громадян, а й й під ту руїну ще й краде шаленні мільярди, вилучені із наших кишень.

Ми вкотре наголосимо: згідно із якого такого права, щонайменше 32% громадян міста Дніпропетровська позбавлені послуги, за яку вони заплатили? Хто понесе кримінальну відповідальність за шахрайство в особливо великих розмірах (адже, громадяни заплатили гроші за послугу, яку їм гарантували її виробники і ні цих громадян, ні Закон не хвилює технічна можливість чи неможливість її надання, і в даному випадку - постачальник обманом вилучив у громадян їхні гроші)?

Ми публічно звертаємося до прем'єра Юлії Тимошенко та міністра ЖКГ Олексія Кучеренка: до яких пір ви будете відверто знущатися над громадянами, фактично підтримуючи кримінальний бізнес так званого централізованого тепло- водопостачання?

Ми, виборці, які надали вам мандат влади, публічно вимагаємо негайно розпочати конкретні дії щодо повернення громадянам їхнього законного права самим вирішувати: чи ставити індивідуальні системи опалення та підігріву води, чи надалі чекати благ від комуністичного трупа! Ми вимагаємо аби ви негайно стасували Постанову уряду Януковича про заборону громадянам встановлювати системи індивідуального опалення!

Ми закликаємо громадян Дніпропетровська та інших міст України, де відлючено опалення та гаряче водопостачання за принципом колективної відповідальності відповідати адекватно: судовими позовами та заявами про скоєння кримінального злочину.

Ми сподіваємося, що урядвці не доводимуть нас, виборців до гріха та не тільки дадуть нам таку саму публічну відповідь, а й негайно скасують урядову Постанову, яка зухвало порушує наші конституційні права.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.