Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мер Києва Черновецький має на меті обмежити доступ ЗМІ до КМДА

Медіа Регіон: м.Київ 11156 переглядів

Опубліковано - 11.08.2006 19:43 | Всі новини | Версія для друку

Мер Києва Черновецький має на меті обмежити доступ ЗМІ до КМДА
Мер Києва Черновецький має на меті обмежити доступ ЗМІ до КМДА
Київський міський голова Леонід Черновецький визначить список представників Київської міської державної адміністрації, які матимуть повноваження коментувати ЗМІ діяльність міської влади.

Про це він повідомив сьогодні на брифінгу в мерії, коментуючи на прохання журналістів листа, поширеного прес-службою КМДА про впровадження нової схеми спілкування із ЗМІ працівників мерії.

У тексті повідомляється, що найближчим часом в КМДА планується ухвалити нову схему роботи з представниками ЗМІ. Дана схема полягає в наступному: всі коментарі представників КМДА, інтерв`ю, а також будь-яка інша інформація, що стосується діяльності адміністрації, розповсюджуватиметься виключно прес-службою КМДА. У листі міститься прохання стосовно всіх коментарів і інтерв`ю «звертатися і контактувати лише з Ганною Конрат або Мариною Матвієнко». У листі повідомляються контакти цих представників КМДА із зазначенням того, що вони є прес-секретарями, але немає вказівки на те, чиї це прес-секретарі.

У листі міститься прохання «серйозно віднестися до нових вимог і не використовувати особисті телефони керівників КМДА, а також не призначати інтерв`ю через приймальні».

Ухвалення такого рішення «обумовлене прагненням уникнути появи в пресі недостовірної інформації. Також нова схема роботи дасть змогу прес-службі більш оперативно надавати вам запитувану інформацію», - повідомляється у зверненні.

Леонід Черновецький, відповідаючи журналістам, наголосив, що на сьогодні КМДА поповнюється новими людьми, і його команда формуватиметься ще десь упродовж року. При цьому він також наголосив, що кияни можуть «спати спокійно», оскільки він дав можливість пресі бути присутніми на всіх головних подіях, які відбуваються в КМДА. «Слухайте, пишіть, але я не дозволю деяким безвідповідальним абсолютно людям робити абсолютно дурні заяви, які суперечать ідеології моєї команди… Всілякі дурниці, які витягуються зараз з чиновників середньої ланки, я не допущу, тому що інакше це буде хаос», - сказав мер Києва. Він також наголосив, що останнім часом «наростає інформаційна атака на КМДА через певні політичні кола». «Розповідаються байки, що дамба обвалиться і все заллє водою, то раптом якісь тарифи нібито збільшено. Брехня! Нічого не збільшено», - додав мер.

За його словами, нещодавно один із судів спростував 28 публікацій щодо його сина. «Це я наводжу приклад. Всі хапаються за якісь дурниці замість того, щоб говорити про серйозні речі… Я не хочу цю тему (про обмеження осіб, які працюють з пресою) порушувати, але ми змушені захищатися таким чином», - відзначив Леонід Черновецький. З іншого ж боку, за його словами, він зацікавлений у присутності представників преси, і кожна їх заява є для нього важливою. У зв`язку з цим, повідомив мер, буде визначено список найближчим часом з представників КМДА, які зможуть коментувати для ЗМІ події, що відбуваються в місті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.