Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Соцопитування: майже 72% громадян України вважають себе патріотами

Суспільне життя 11735 переглядів

Опубліковано - 10.03.2009 22:07 | Всі новини | Версія для друку

Соцопитування: майже 72% громадян України вважають себе патріотами
Соцопитування: майже 72% громадян України вважають себе патріотами
71,6% громадян України вважають себе патріотами країни, 21,1% не можуть себе назвати такими. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного холдингом Research & Branding Group.

Результати опитування сьогодні оприлюднив соціолог холдингу Євген Копатько.Він зазначив, що число тих, хто вважає себе патріотом України, зростає із південного сходу (62%) на захід (84,5%) країни.

Також 7,3% опитаних не змогли відповісти.

Крім того, за словами Копатька, респондентам пропонувалося погодитися на одне із тверджень щодо сприйняття України. 45,2% опитаних відповіли, що "Україна могла б бути гарною країною, якщо б не її керівники"; 21,1%, що "Україна сильна країна, тільки дісталася вона бездарам"; 14,8%, що "Україна - просто моя Батьківщина, а Батьківщину не вибирають"; 8,9%, що "Україна - гарна країна"; 5,2% респондентів вважають, що "Україна – є нездійсненим державним та соціальним проектом"; 2,8%, що "Україна - наслідок історичного непорозуміння", 0,8% - що "Україна - окраїна Росії"; 0,2%, що "Україна - окраїна Європи", 1,1% не змогли відповісти.

Дослідження тривало із 17 до 27 лютого 2009 року в усіх областях України та Криму методом інтерв'ю. Загалом було опитано 2067 респондентів: представників дорослого населення. Очікувана середня похибка вибірки 2,2%.

Як повідомлялося, за даними дослідження компанії GfK Ukraine, проведеного у жовтні 2008 року на замовлення Європейського фонду професійного навчання, близько чверті українців у віці від 18 до 40 років (27%) серйозно розглядають можливість виїзду за кордон.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.