Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У паспортах з’явиться ще одна відмітка

Суспільне життя 9395 переглядів

Опубліковано - 16.08.2006 12:30 | Всі новини | Версія для друку

У паспортах з’явиться ще одна відмітка
У паспортах з’явиться ще одна відмітка
Відтепер в паспорті громадянина України буде проставлятися ще одна позначка - ідентифікаційний номер фізичної особи.

Затверджено Зміни до Порядку унесення відмітки до паспорта громадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків та інших обов’язкових платежів.

У Міністерстві юстиції України 3 серпня 2006 року за №927/12801 зареєстрований спільний наказ Державної податкової адміністрації України і Міністерства внутрішніх справ України від 6 липня 2006 р. №386/663 „Про затвердження Змін до Порядку внесення позначки в паспорт громадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків і інших обов'язкових платежів”.

Наказ розроблений відповідно до підпункту 2 пункти 6, підпункту 2 пункти 9, підпункту 2 пункти 24 Закону від 16 березня 2006 року №3575-ІУ „Про внесення змін в Закон України „Про державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців”.

Зміни вносяться в Порядок внесення позначки в паспорт громадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків і інших обов'язкових платежів, затвердженого наказом ДПА України і МВС України від 19 жовтня 2004 р. №602/1226 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2004 року за №1345/9944.

Регулюється питання повторного привласнення ідентифікаційного номера особі, яка на релігійні або інші переконання раніше відмовилася від ідентифікаційного номера і має в паспорті відповідну позначку.

Також нормована процедура перенесення в новий паспорт позначки про право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера. Це стосується випадків, коли фізична особа бажає змінити паспорт, в якому раніше була проставлена така позначка згідно з існуючим порядком або за рішенням суду.

Цей наказ вступає в силу одночасно зі вступом Закону від 16 березня 2006 року №3575-ІУ „Про внесення змін до Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців”.

Спільний наказ ДПА України і МВС України від 6 липня 2006 р. №386/663 „Про затвердження Змін до Порядку внесення позначки в паспорт громадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків і інших обов'язкових платежів” буде розміщений на веб-сайті ДПА України, а також буде опублікований у виданнях “Вісник податкової служби України” і “Податковий, банківський, митний КОНСУЛЬТАНТ”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.