Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Трипільське коло 2009. Земля»

Анонси Регіон: Київська область 15912 переглядів

Опубліковано - 23.06.2009 03:48 | Всі новини | Версія для друку

Минулорічний фестиваль «Трипільське коло 2008. Вода»
Минулорічний фестиваль «Трипільське коло 2008. Вода»
Другий міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло 2009. Земля» відбудеться 4-5 липня на зелених пагорбах міста Ржищева Київської області.

Найпотужніша ЕТНО-подія літа!

Енергія Трипілля! Відчуй її!

Дозволь собі свято серед краси ландшафтів Київщини, біля Дніпра. Отримай неймовірне задоволення від численних заходів фестивалю, організованих спеціально для Тебе, Твоїх друзів та усієї родини: фестивальна толока, численні майстер-класи, кінопокази, квести, семінари, різноманітні етно-шоу…І все це під шалені ритми Трипілля разом з відомими world music-гуртами, барабанним диско та власними творчими імпровізаціями.

Цьогорічне «Трипільське коло» - феєрія етно-фестивалів!

Фестивалі об’єднуються, ставши у Трипільське Коло: дитячий - «Орелі», кобзарський - «Кобзарська Трійця», етнографічний - «Етнотолока», екстримальний - «Троллей», барабанний – «Ритми життя», езотеричний «Казкове місто»… безліч кіно- та літературних фестивалів - всі разом на величезному Трипільському полі!

Трипільське Коло визначено іміджевою культурно-туристичною подією Київської області в рамках підготовки до Євро-2012

Наші пріоритети:

Грамотія людини та навколишнього середовища. "Чиста вода- чисте життя", "Збережемо землю-збережемо рід", "Запалюємо серця", "Дихай на повні груди"- ці заклики об'єднують екологічні дії, що беруть свій старт на фестивалі і продовжуються далеко за його межі.

Територія вільна від вживання алкоголю, тютюну і будь-яких наркотиків. Відпочинок на фестивалі без допінгів виявляється можливим, змістовним і надзвичайно цікавим відвідувачам будь-якого віку.

Здоровий спосіб життя. На території, де багато свіжого повітря, живої землі, джерельної води, запашної зелені по-справжньому задумуєшся над природністю свого власного життя: що ми їмо?як підтримуємо фізичне здоров'я? як ставимося до оточуючого світу?

Територія вільна для мистецтва. Ми надаємо можливість кожному відкрити себе у творчості, зробити гарну річ власними руками або спільно, щоб запам'ятати не тільки результат, але й сам процес творчого пошуку.

Зробимо Трипілля ближче! Фестиваль має на меті пробудити інтерес серед суспільства до однієї з найперших хліборобських цивілізацій світу, що існувала на території України.

В цьому допоможе продумана цікава програма - кожен відвідувач не лише послухає чи подивиться, а й спробує на деякий час стати частинкою далекої Трипільської культури.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Анонси»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.