Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Слава радянській міліції!

Вибори-2010 Регіон: Запорізька область 7844 перегляди

Опубліковано - 3.01.2010 18:14 | Всі новини | Версія для друку

Слава радянській міліції!
Слава радянській міліції!
У Запоріжжі міліція напала на учасників передвиборчої зустрічі на підтримку Олега Тягнибока.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" звертається до Генеральної прокуратури України, МВС, СБУ та ЦВК з вимогою невідкладного реагування та розcлідування події, що трапились 1 січня 2010 року в Запоріжжі під час передвиборчої зустрічі на підтримку кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока, - повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Свобода" вимагає негайно притягнути до відповідальності осіб, причетних до нападу на учасників зібрання та незаконного затримання довіреної особи кандидата в Президенти України Олега Тягнибока.

Події 1 січня 2010 року в Запоріжжі стали своєрідним показником реального стану справ забезпечення законності, прав людини та "рівних" виборчих можливостей кандидатів на пост Президента. Злочинна влада, сплетена сумішшю регіоналів, комуністів та бютівців, не соромлячись, показала свій справжній звірячий оскал. Роками обманюючи мешканців Запоріжжя, створюючи ілюзію демократії та безсоромно маніпулюючи настроями громадян, злочинці при владі були не готові до активної протидії запорожців, які не побоялися в перший день нового року підтримати ініціативу Всеукраїнського об’єднання "Свобода" щодо вшанування 101 річниці від дня народження Провідника української нації Степана Бандери.

Невдала спроба влади заборонити захід "Свободи" переросла в безсоромне побиття літніх людей та жінок, знищення державної символіки, а згодом і арешт представників Всеукраїнського об’єднання "Свобода" та інших учасників заходу. Серед затриманих - і голова Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Подлобніков - довірена особа кандидата в Президенти Олега Тягнибока.

Незаконні дії міліції в чергове ставлять під сумнів їхню спроможність адекватно реагувати та забезпечувати дотримання закону в області. Недавні події в Запоріжжі, коли в учасників патріотичного заходу стріляли місцеві депутати-регіонали, а міліція фактично проігнорувала очевидне порушення законності, ще раз підтверджують, що політична заангажованність правоохоронних органів досягла критичної мети, адже представники озброєного державного органу керуються не власним сумлінням та вимогами Конституції, законодавства, а вказівками політичного керівництва. Такий стан справ несе загрозу національній безпеці нашої країни.

Бандитські дії працівників міліції, скоординовані з нахабними нападами найманих бойовиків не залишають і краплі сумніву у спланованому характері випадів проти ВО “Свобода” та пряму причетність до цього керівництва МВС в Запоріжжі.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" звертається до Генеральної прокуратури України, МВС, СБУ та ЦВК з вимогою невідкладно відреагувати, розслідувати події, що відбулися 1 січня 2010 року в Запоріжжі та притягнути до відповідальності осіб, причетних до нападу на учасників акції 01.01.2010, незаконного затримання довіреної особи кандидата в Президенти України Олега Тягнибока. Подібні речі не можуть залишатися безкарними, оскільки породжують злочинне нехтування законодавства, унеможливлюють нормальний розвиток суспільства, ставлять під сумність легітимність проведення поточної передвиборчої кампанії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.