Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Підвищення житлово-комунальних тарифів ніхто відміняти не буде

Коаліція «С.Р.А.К.А» 11461 перегляд

Опубліковано - 18.09.2006 18:27 | Всі новини | Версія для друку

Підвищення житлово-комунальних тарифів ніхто відміняти не буде
Підвищення житлово-комунальних тарифів ніхто відміняти не буде
Уряд не має наміру відміняти постанову про підвищення житлово-комунальних тарифів. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр, Міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України Володимир Рибак.

“Ми нічого не відмінятимемо. На сьогодні це неможливо, та і не потрібно. Проте ми проводимо ретельний моніторинг областей. Так, наприклад, кримчани платять за воду 21% від собівартості, а мешканці Тернополя - 100%. Таким чином, зрозуміло, що в Тернополі тарифи на цей вид послуг апріорі збільшитися не можуть. Але вони зростуть там, де люди все ще чекали на комунізм. Комунізм не прийде. За все треба платити. Втім, це не означає, що уряд залишиться осторонь тих сімей, які будуть неспроможні оплачувати житлово-комунальні послуги”, - сказав віце-прем’єр.

Рибак також не виключив ще одного підвищення тарифів у разі збільшення ціни на імпортний газ.

Нагадаємо, з 1 травня за газ і електроенергію населення стало платити на 25% більше, а з 1 липня ще на 85% подорожчав газ.

Від “Аратти”: цікаво, а за якою звичкою панове регіонали брехали виборцям і на виборах, і під час перебування у “оппозиції”? Чи бува не за комуністичною? Бо саме лідери партії "Регіонів", до числа котрих входить й пан Рибак, так гучно, із трибун, проголошували, що із їхнім приходом до влади ціни на російський газ миттєво впадуть. А головне - почнеться зростання добробуту кожного “вже сьогодні”. Чи малося на увазі зростання добробуту кожного Януковича, Рибака, Клюєва, Ахметова тощо?
І, до речі, якось не тактовно пану Рибаку так погано натякати й на свое комуністичне минуле, й на партнерів по коаліції, в особі КПУ. Чи теж, отримавши владне крісло - забувся?

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.