«Вікна-новини» залишаться в ефірі

Автор/джерело -  © Телекритика



Дата публiкацiї - 1.10.2010 17:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11617

«Вікна-новини» залишаться в ефірі СТБ у тих слотах, де й виходять.

Про це ТK сказали у прес-службі каналу.

Нагадаємо, за інформацією джерел ТК, керівництво СТБ для підвищення ефективності вирішило провести на каналі реорганізацію і в зв'язку з цим 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-Новини».

«Ми намагатимемось, щоб скорочення були мінімальними. Телеканал працює за КЗПП і крім того, ми завжди даємо можливість людям проявити себе, тому їм, у будь-якому випадку, будуть запропоновані інші позиції на каналі», - йдеться у повідомленні прес-служби. При цьому прес-служба не уточнює, з якими саме журналістами нові угоди не підписуватимуть.

Заступник генерального директора каналу і колишній шеф-редактор новин СТБ Олексій Мустафін у коментарях ТК зазначив, що питання щодо подальшого працевлаштування вирішуватиметься з кожним співробіником індивідуально.

Як вже повідомляла ТК, СТБ перебудовує структуру департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. За словами Олексія Мустафіна, який нещодавно прийняв пропозицію очолити новостворений напрямок документально-публіцистичних програм каналу, нині триває формування і цього нового підрозділу, до якого, можливо, увійде частина команди новин.

«Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - говорить Мустафін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.