Чоловіки більш поблажливі о шостій вечора

Автор/джерело -  © “Українська правда. Життя”



Дата публiкацiї - 19.10.2010 16:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11809

Аби на щось вмовити чоловіка, варто зачекати шостої години вечора. Саме у цей час він є найбільш чуйним до прохань своєї половинки, підтверджують результати опитування.

О 18-ій чоловіка умовити найлегше

Імовірно, жінкам буде приємно дізнатися, що не лише в них трапляються "перепади настрою" - чоловічий настрій також зазнає змін протягом дня, пише The Daily Mail.

Про це свідчать результати опитування, проведеного серед 1019 осіб на замовлення фармацевтичної компанії Bayer Schering Pharma.

Пропозиція винести сміття або влаштувати романтичний вікенд виглядатиме в очах чоловіка значно привабливішою, якщо звернутися до нього наприкінці робочого дня, близько шостої вечора.

Натомість чоловікам - "підкаблучникам" дослідники радять уникати сварок близько третьої години дня, оскільки саме в цей час вони мають найбільше шансів програти в словесній баталії представниці прекрасної статі.

Що стосується збільшення зарплатні або підвищення - працівникам не варто напосідатися з такими проханнями на свого начальника з самого ранку, краще дочекатися першої години дня.

На людський настрій може впливати чимало факторів - гормони, їжа, алкоголь. Узгоджуючи ж свої дії з біоритмами своєї половини, ми змогли б частіше досягати бажаного.

"Кожен цикл біоритмів регулюється мозком, який контролює, які гормони та в якій кількості продукуються, з метою забезпечення рівноваги функцій організму", - коментує результати психотерапевт Еві Бентлі.

"Значною мірою те, як людина почувається фізично, інтелектуально та емоційно, визначається біоритмами", - зазначає вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.