Кіровоград зустрічає Януковича вибухами (оновлено)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.10.2010 14:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11834

У Кіровограді вночі пролунало три вибухи біля адмінбудівель - прокуратури, відділку міліції і суду, постраждалих немає. Янукович обіцяє “дати відповідь”.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС у Кіровоградській області.

22 жовтня о 2 годині 50 хвилин до чергової частини Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що біля сходів будівлі обласної прокуратури пролунав вибух.

У цей же час у Кіровограді пролунало ще два вибухи: біля приміщення Кіровського відділку міліції та Кіровського районного суду.

На місце пригоди виїхали керівництво УМВС, прокуратури, слідчо-оперативна група Ленінського ВМ у повному складі, співробітники інших зацікавлених служб та працівники МНС.

За повідомленням "Української правди", з місця події вилучено фрагменти артилерійського снаряду, осколчасті частини годинника, пальчикова батарейка.

Приміщення обласної прокуратури залишилося неушкодженим, постраждалих від вибуху немає.

За даним фактом слідчим відділом Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Ніхто з громадян не постраждав, приміщення суду не ушкоджене, у відділі міліції розбите скло в двох вікнах.
За фактами спрацювання вибухових пристоїв триває перевірка.

Як відомо, у п'ятницю у Кіровограді перебуває Президент Віктор Янукович. Він відкрив міжнародний термінал аеропорту і радіологічний корпус Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру.

“Підпал Рейхстагу” по-кіровоградськи: Янукович обіцяє “дати відповідь”

Версія для друкуКоментарі24 Поділитись: Президент Віктор Янукович упевнений, що організатори вибухів у Кіровограді будуть притягнуті до відповідальності.

Так він прокоментував запитання від журналістів про можливість взаємозв’язку вибухів з приїздом Президента до міста, повідомляє УНІАН.

"Я ніколи нічого не гадаю. Якщо хтось щось хотів мені сказати, я готовий його почути. Але якщо у такому вигляді хотіли сказати, вони будуть відповідати. Сьогодні правоохоронні органи працюють, шукають тих, хто це готував. Це такий випадок, на який ми завжди дамо відповідь", - підкреслив Янукович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.