Число 8 у житті чоловіків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.11.2010 13:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12191

За все життя чоловіки закохуються 8 разів, їм потрібно 8 секунд, щоб закохається в представницю прекрасної статі й існує 8 типів чоловіків не придатних для шлюбу.

Чоловіку вистачає 8 секунд, щоб закохається в представницю прекрасної статі

Вчені вважають, що якщо на першому побачення пильний погляд чоловіка на свою супутницю триватиме довше 8,2 секунд, можна сміливо стверджувати, що він закоханий.

Фахівці провели дослідження за участю 115 студентів. Розмови хлопців і дівчат записувалися на приховану камеру. Потім добровольцям потрібно було оцінити привабливість свого співрозмовника.

З'ясувалося, що в очі красивої дівчини пронизливий погляд чоловіка тривав 8,2 секунди, але якщо співрозмовниця здавалася хлопцям непривабливою, вони дивилися всього 4,5 секунди.

Скільки разів протягом життя зазнають почуття кохання чоловіки і жінки?

Американські вчені в ході великого психологічного дослідження вирахували, що представниці прекрасної статі по-справжньому закохуються лише раз у житті. Тим самим жінки втілюють своє призначення - виростити дітей в колі сім'ї.

У підсвідомості сильної половини людства головним завданням стоїть зачати якомога більше дітей, тому вони здатні закохатися від 5 до 8 разів у житті. Чоловік неусвідомлено розподіляє свій репродуктивний вік так, щоб встигнути реалізувати всі почуття, і навіть найсильніше кохання не триває у чоловіка більше 4 років, повідомляє Врач.tv.

8 типів чоловіків, не придатних для шлюбу

Ви закохані, але не цілком впевнені, чи варто пов'язувати з цією людиною своє життя? Як пише Medikforum.ru, американський священник намагається допомогти прекрасним панянкам зробити правильний вибір.

Католицький священик родом з Австралії, який зараз проживає в Нью-Джерсі (США), побачив немало пар на своєму віку. Спостерігаючи за закоханими протягом сорока років свого служіння, він зміг скласти список типів чоловіків, за кого точно не варто виходити заміж.

Його досвід і спостереження дозволяють йому давати поради юним дівчатам і прекрасним пані, які не цілком упевнені у своєму виборі. Отець Коннор заявляє, що часом жінка може шалено закохатися в невідповідного чоловіка, - але це вкрай рідко призводить до щастя в шлюбі.

Отже, в «чорний список чоловіків» отця Пата Коннора потрапили такі типи чоловіків:

1. Матусині синочки.

2. Ті, хто має проблеми у поводженні з грошима - як скнари, так і марнотрати.

3. Чоловіки, у яких зовсім немає друзів.

4. Чоловіки, які здатні принизити свою подругу на людях.

5. Чоловіки, які грубо і по-хамськи поводяться з обслуговуючим персоналом.

6. Ті, хто не здатні посміятися над самим собою.

7. Ті, хто не бажають нести відповідальність і ділити її з близькими людьми.

8. Ті, хто не тримають слово і не виконують обіцянки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.