Учений намагається довести, що всі жінки таки відьми

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.11.2010 01:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12221

Дослідження показали, що жінки можуть пророкувати майбутнє і моделювати ситуацію в найближчому майбутньому.

Всі жінки - відьми?

Більшість людей володіють надприродними здібностями, особливо жінки. Такі дані отримав професор Деріл Бем з Корнельського університету в штаті Нью-Йорк, який провів дев'ять різних експериментів за участю понад 1000 добровольців, повідомляє ТСН.

Результати виявилися неймовірними, в 99% випадків випробовувані проявили надприродні здібності. Причому кращий результат показали дами.

Люди можуть мати реальні можливості пророкувати майбутнє і впливати на події до їхнього виникнення, стверджує вчений. В одному з експериментів студенти отримали список слів, які вони потім згадували. Волонтери навіть вказали ті слова, які, ще не були внесені.

В іншому досліді добровольцям були показані зображення на екрані комп'ютера, закриті шторами, і вони повинні були виявити приховані еротичні фотографії. У результаті майже всі дівчата та хлопці вибрали правильний варіант. Експерт вважає, що це не простий збіг, а вказує на психічні сили людей.

Проте психолог, опонент Деріла, доктор-психолог Йоахім Крюгер упевнений, що підсумки дослідницької роботи його колеги більше схожі на містифікацію, тому їм не можна довіряти.

Але наукові дослідження в області паранормальних явищ серед людей слід продовжити, щоб або спростувати цю думку, або його підтвердити. Не дотримано багато умов і не враховано ще більшу кількість факторів, які можуть вказувати на такі дані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.