Янукович вперто тягне Україну під кремлівські крила

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 26.11.2010 18:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12240

Президент Віктор Янукович заявляє про можливість вступу України до Митного союзу РФ, Білорусі і Казахстану.

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції в Москві.

"Коли мені ставлять, наприклад, питання, чи зможе Україна вступити до Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану, - це можливо. Але у нас є процедури, які ми маємо пройти в Україні, наприклад, (внести) зміни до Конституції, які можливі, і їх можна вирішити як в парламенті, так і, наприклад, на всеукраїнському референдумі", - сказав президент.

З 1 січня 2010 року в рамках Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕС) діє Митний союз Росії, Білорусі і Казахстану.

6 липня 2010 року набрав чинності Митний кодекс Митного союзу.

Наступна контрольна дата у заходах МС - 1 липня 2011 року. Цього дня митні кордони між Росією і Казахстаном, а також між Росією і Білоруссю мають повністю зникнути.

З 1 січня 2012 року країни об`єднаються в єдиному економічному просторі, на якому застосовуватимуться єдині принципи роботи бізнесу. Крім того, лідери країн планують створити єдиний валютний простір на території Митного союзу.

Від “Аратти”: у разі входження України у так званий Митний союз можна назавжди забути про Європейську перспективу для нашої держави.

А у разі входження у ЄЕП - про державну незалежність України. Очевидно, що в панів Януковича і Азарова межа фантазії - бути дрібними клерками у оновленій Російській імперії. Хоча при тому ми впевнені, що навіть цих посад їм не світить - новітняф окупаційна влада хутко замінить зрадників на більш надійних товаріщей. Адже загальновідомо, що той, хто зрадив один раз - легко це зробить і вдруге.

Чи варто Вам Вікторе Федоровичу так ризикувати? Адже краще бути зі своїм народом, ніж задешево виторгувати довічну ганьбу на свій рід.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.