“Арійський стандарт” вийшов в телеефір

Автор/джерело -  ©  «Народний Оглядач»



Дата публiкацiї - 29.12.2010 04:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12631

Український телеглядач побачив науково-популярний фільм “Арійський стандарт” з серії “Брама часу” за участю Ігора Каганця, Олександра Поліщука, Галини Лозко, Богумира Миколаїва, Віталія Отрощенка та інших дослідників арійської тематики, що минулого тижня був продемонстрований на каналі К1.

Ігор Каганець - автор книжки “Арійський стандарт”

"Раси діляться на нижчі та вищі, і наша мета на цій землі - сприяти перемозі кращої, вищої раси, яка повинна підкорити гіршу і слабшу расу".

Так Адольф Гітлер розмірковував про світовий устрій в одній зі своїх книг. І найсильніша раса, на думку найхаризматичнішого німецького лідера, - арійська. Фюрер свято вірив: німці - святі спадкоємці аріїв, і саме німці, як справжні арійці, просто зобов’язані підкорити собі інші народи.

Як розплатилося людство за такі уявлення Гітлера, ми всі знаємо. Хто ж були ці арійці? Чому Гітлер вирішив використати їх у своїй політичній боротьбі? Яке справжнє значення знаку свастики?" - анонс фільму на сайті k1.ua

Про справжнє походження слов`ян-аріїв, яке було встановлено за допомогою ДНК-генеалогії ми вже писали в публікації “Звідки з’явилися слов’яни та «індоєвропейці». Вони ж - арії. Відповідь дає ДНК-генеалогія”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.