Сьогодні – перший день року “жіночого успіху”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.03.2011 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13470

У день весняного рівнодення енергетика відновлення і росту допоможе розпочати новий етап життя, а наступний рік буде вдалим для пошуків особистого щастя.

Трипільська Венера

21 березня 2011 року за старослов'янським календарем настає рік Венери. Це насамперед жіночий рік, особливо він сприяє тим, хто бажає знайти щастя в особистому житті, пише “Експрес”

День весняного рівнодення – це початок нового сезону, своєрідна точка відліку, сприятливий момент для того, щоб розпочати нове життя. Енергетики радять: якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, 21 березня може дуже допомогти "перегорнути сторінку" і залишити в минулому те, що вам заважає. Це сприятливий момент для того, щоб розпочинати новий бізнес або стосунки, братися за навчання або розлучатися з поганою звичкою.

Новий же рік пройде під заступництвом Червоної Венери. За словами астрологів, особливо у цей рік поталанить Вагам і Тільцям. Взагалі ж рік Венери сприятиме усім жінкам, багато з яких зможуть знайти своє особисте щастя.

"В основі старослов'янського календаря – небесні світила та їхнє значення для життя і побуту людей. Головним божеством, звичайно ж, стало Сонце. Далі йде група планет, серед яких Марс, Меркурій, Юпітер, Місяць, Венера і Сатурн. Кожне з цих небесних тіл символізує не лише зірковий знак, а й певні закономірності людського життя. Причому наші давні предки ідентифікували роки не за цифровими значеннями, як ми зараз, а за поєднанням планети і кольору", - розповів історик Максим Берест.

Наступні роки пройдуть під заступництвом таки планет:

Венера (2011) - забарвлює ауру своїх років прагненням до прекрасного, ліричними почуттями, творчістю в мистецтві та науці.

Сатурн (2012) - забезпечує стабільність, помірність, розумні обмеження і певний консерватизм.

Сонце (2013) - наповнює свої роки (вони часто стають переломними) високою активністю, енергією дії, натхненням.

Марс (2014) - дарує своїм рокам енергію творення, згуртованість і здатність зберегти і захистити набуте.

Меркурій (2015) - уособлює енергію руху, пізнання, інтелект, прагнення до незвіданого.

Юпітер (2016) - наділяє життєвою мудрістю, розважливістю, піклується про добробут.

Місяць (2017) - привносить в свої роки емоційність, мрійливість, сприяє набуттю гармонії.

Усі планети супроводжуються ще й певним символом колірної гами. Ось як "пофарбовані" найближчі роки:

2011 – червоний: символізує рішучість, концентрацію енергії дії, стрімкість і агресивність.

2012 - помаранчевий, визначає високу духовність, шляхетність намірів, помірність і терпимість.

2013 - жовтий, надає оптимізму, активності, сили духу.

2014 - зелений, визначає наполегливість у досягненні мети.

2015 - блакитний, наповнює людину мрійливістю, поступливістю, прагненням до мрії.

2016 - синій, дихає силою, спокоєм, відчуттям комфорту тіла і душі.

2017 - фіолетовий, народжує певну емоційну замкнутість і творчу напруженість.

А за авестійським календарем, рік що наступив - рік Сороки, нагадує “Україна молода”. Тотем Сороки — покровитель 2011 року згідно з авестійським 32–річним календарем. Тому народжені в 1947 та 1979 роках зможуть уповні реалізувати свої задуми. Фаворити нинішнього року вміють користуватися інтуїцією у поєднанні з талантом прораховувати багаторівневі комбінації. Саме вони зможуть вчасно вихопити справжній діамант з купи лайна, яке оточує нас сьогодні в політиці й економіці, щоб зберегти його для наступних поколінь. Гострі на язик Сороки здатні при цьому зберігати в таємниці як власні, так і чужі секрети. Зате кожне кинуте ними слово — не випадкове, варто завжди прислухатися до їхньої думки.

Антипод Сороки — вайлуватий боягузливий Кріт, спроможний діяти подалі від світла, в тіні, тільки на рівні підкилимних інтриг. Саме від людей із такими рисами варто дистанціюватися. А нинішній рік надасть можливість кмітливим Сорокам відкрити і оприлюднити всі підлі Кротячі підступи. Характерні риси небайдужих до дорогого хутра Кротів — зажерливість, недорікувата балакучість, схильність до розбовкування секретної інформації.

Фортуна ж буде прихильна до людей, котрі сміливо пропонують і втілюють новаторські рішення, якими б фантастичними і дивними вони не здавалися на перший погляд. Якщо не вдасться реалізувати задумане з першого разу, амбіційна Сорока не впадає у відчай, а одразу кидається в нову атаку. Навіть коли справи підуть не так, як задумувалося, вона не дасть скептикам жодного шансу на іронію, підлаштувавшись під нові обставини і всім своїм виглядом демонструючи: саме на такий проміжний результат усе й було розраховано!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.