Через Фейсбук розпадається кожна третя британська сім’я

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2012 15:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16324

До такого висновку прийшли співробітники консалтингової компанії Divorce online, проаналізувавши більше п’яти тисяч заяв про розлучення.

Подружжя, як з'ясувалося, сваряться через "неналежні" повідомлення представникам протилежної статі, через "нехороші" коментарі один про одного і через обговорення з друзями поведінки своєї другої половини, повідомляє Expres.ua з посиланням на “Комсомольську правду”.

Віртуальний флірт у соцмережі не тільки витісняв реальне спілкування з чоловіком, але й заміняв в деякій мірі інтимні стосунки. Фривольне листування забирало все більше часу і ставала все більш і більш відвертим.

Два роки тому Facebook в руйнуванні шлюбів звинувачували лише в одній п'ятій частині заяв про розлучення. Сервіс мікроблогів Twitter згадується серед причин розлучення набагато рідше (20 з 5 тис. випадків) - і знову ж через публічне обговорення подружжям один одного.

Між тим, нагадують експерти, простежити листування в соціальній мережі зовсім не складно. А користувачі часто можуть, забалакавшись, опублікувати інформацію як про своє особисте життя, так і, наприклад, про свої рахунки у банку.

Популярність соціальних мереж має наслідки і в Україні. Ми вже повідомляли про те, як у Севастополі чоловік вирішив розлучитися з дружиною після того, як дізнався, що у неї віртуальний роман в соціальній мережі “ВКонтактє”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.