Деградація. В Обухові міліціонер намагався проникнути у серверну кімнату ОВК №94

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 2.11.2012 09:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18873

В Обухові в будівлі ОВК №94 міліціонер спробував потрапити до серверної кімнати В одягненому в цивільне чоловікові дехто впізнав одного із заступників начальника обухівської міліції.

За словами очевидців, правоохоронець намагався вивести із серверної кімнати технічного працівника.

Прихильники опозиції не дозволили міліціонерові цього зробити. Зав’язалася штовханина, після котрої чоловік вирішив залишити місце інциденту.

Дорогою він відмовлявся дати журналістам коментар стосовно власної поведінки. Міліціонер пообіцяв іншим разом розповісти про ці події – у спокійнішому місці за філіжанкою кави.

На 94-му окрузі за перемогу змагаються представниця Партії регіонів Тетяна Засуха та кандидат від "Батьківщини" Віктор Романюк.

Згідно з інформацією ЦВК, станом на 1:00 2 листопада опрацьовано 97,79% протоколів. Лідирує Романюк із понад 45,21% підтримки. У Засухи на 10% менше голосів – 35,24%. Утім, для остаточного підбиття підсумків бракує даних із 12 дільниць.

Членів цих ДВК окружком відправив на на перерахунок через порушення правил упаковки та транспортування документації. Уточнені ж протоколи приймаються вкрай повільно, адже голова ОВК іще 1 листопада уранці поїхав до Києва у Центрвиборчком і досі не повернувся.

Представники дільниць помітно нервуються і збираються спати на столах просто в окружкомі.

Нагадаємо, Тетяна Засуха подала до Обухівського районного суду 17 позовів і ще 11 до Васильківського.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.