Чоловіки, що люблять тещу, мають міцніший шлюб

Автор/джерело -  © “Українська правда. Життя”



Дата публiкацiї - 29.11.2012 02:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19135

Чоловіки, які мають хороші стосунки із тещею, мають на 20% більше шансів уникнути розлучення зі своєю дружиною.

Про це йдеться в американському дослідженні, проведеного вченими з Університету Мічигану, пише The Daily Mail. Вони вивчали 373 пари у віці старше 26-ти років.

Однак, як не дивно, жінки, яким подобаються їхні стосунки із свекрухами, навпаки, мають на 20% більше шансів розлучитися із чоловіком.

Дослідники припускають, що дружинам, які полюбляють своїх свекрух, потім важко встановити межі та уникнути втручання "матусі" у приватне життя синової родини.

З’ясувалося також, що чоловіки, які докладають зусиль, щоб мати гарні стосунки із тещею, швидше за все, залишаються в шлюбі.

За словами головного вченого та психолога Террі Орбух, це добре коли між чоловіком та тещею складаються гарні стосунки, адже це сильніше пов’язує між собою чоловіка та дружину.

У жінок, натомість, за словами лікарки, все по-іншому. "Адже стосунки дуже важливі для жінки, вони ідентифікують роль матері і роль дружини, як центральну", - каже вона.

Вона також додає, що жінкам не слід ділитися деталями свого сімейного життя, а чоловіки мають переконатися, що їхні тещі "особливі та важливі".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.