В Ужгороді батьки і діти штурмують мерію через право на канікули

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 28.10.2013 10:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22044

В Ужгороді школярі й батьки пікетують мерію, протестуючи проти скасування осінніх канікул та вимагають зустрічі з мером.

Про це повідомляє "Мукачево.net".

Згідно з повідомленням, мітинг розпочався зранку в понеділок. За оцінками журналістів, кількість мітингувальників може складати до півтисячі людей.

Протест проти скасування осінніх канікул супроводжується вигуками: "Владу на мило" та "Погорєлов, поверни осінні канікули".

Між тим, міський голова Віктор Погорєлов вирішив не виходити на спілкування з мітингувальниками. За словами його секретаря, у нього зараз нарада. Міліція до всього зачинила зсередини вхід до мерії.
В свою чергу натовп людей влаштував дві спроби штурму будівлі мерії.

До протестувальників вийшов заступник мера Юрій Беляков, але він не надав людям жодних пояснень. У якийсь момент у чиновника з натовпу полетіла пластикова пляшка з водою. Після цього він знову сховався у мерії. Мітинг триває.

У понеділок 28 жовтня в закарпатських, і зокрема ужгородських школярів мали розпочатися тижневі осінні канікули. Але 25 жовтня пообіді за рекомендаційним розпорядженням губернатора Ледиди ці канікули були скасовані, що викликало обурення як в школярів, так і в їхніх батьків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.