Колона російської бронетехніки перетнула кордон і рухається українською територією

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.08.2014 13:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23833

Колона, що складається з БТРів і військових вантажівок справді перетнула кордон України на захопленому сепаратистами ПП “Ізварине”.

Про це повідомили в штабі Антитерористичного центру.

За оперативними даними, військова техніка рухається в напрямку Молодогвардійська Луганській області.

"Розвідка підтвердила, що колона БТРів і військових "Уралів" перетнула кордон і через тимчасово закритий український ПП "Ізварине" увійшла на територію нашої держави. Розвідка також підтверджує, що номерні і розпізнавальні знаки на техніці були російськими", - йдеться у повідомленні.

У штабі зазначили, що колона нечисленна, проте підрахувати точну кількість бронетехніки і вантажівок розвідникам не вдається. За попередніми даними, у вантажівках були озброєні солдати.

В свою чергу прикордонне управління ФСБ РФ по Ростовській області не підтверджує інформацію, що з’явилася у зарубіжних ЗМІ про перехід військової техніки через російсько-українську ділянку кордону.

"Прикордонуправління ФСБ РФ не підтверджує інформацію про перехід російської військової техніки через держкордон з Україною", - повідомили в п’ятницю російським журналістам у прес-службі прикордонного управління.

Як відомо, раніше журналісти іноземних видань повідомили, що зафіксували, як неподалік від місця, де зупинилися вантажівки з так званим "гуманітарним конвоєм" спостерігається активний рух військової техніки, яка без проблем заїжджає в Україну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.