У Київраді створили депутатські фракції

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 1.12.2015 16:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25875

У Київській міській раді створено п’ять фракцій: “Солідарність”, “Самопоміч”, “Батьківщина”, “Свобода” та “Єдність”.

"До нас надійшли заяви про створення фракцій. Фракція "Солідарність" - 52 депутати. Головою фракції обрано Андрій Странніков. "Самопоміч" - 22 депутати, голова - Сергій Гусовський. ВО "Батьківщина" - 17 депутатів, голова - Володимир Бондаренко. ВО "Свобода" - 14 депутатів, голова - Юрій Сиротюк. Політичне об’єднання "Єдність" - 15 депутатів, голова фракції - Олександр Омельченко", - повідомив Кличко.

Мер також повідомив, що на порядку денному першого засідання 5 питань: про утворення лічильної комісії, про обрання заступника Київського міського голови - секретаря Київради і про перелік та склад комісій Київської міської ради, про затвердження структури та загальної чисельності секретаріату Київради і “різне”.

Як повідомлялося раніше, мер Києва Віталій Кличко, який переобрався на посаду, склав присягу міського голови під час першої сесії Київради VIII скликання.

Нагадаємо, раніше в КМДА оголосили результати другого туру виборів. За Кличка проголосували 392 тис. 614 виборців, за нардепа Борислава Березу - 197 тис. 844 виборців


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.