Аваков під час Нацради реформ хлюпнув в обличчя Саакашвілі водою

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 14.12.2015 22:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25930

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час засідання Національної ради реформ хлюпнув водою в обличчя очільнику Одеської обласної державної адміністрації Міхеїлу Саакашвілі.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook.

«Тільки що на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він за ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма..і як це пов’язано з процесом приватизації ОПЗ?.. - втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Міхеїлом Саакашвілі.. ти корумпований міністр.. а я чесна людина.." перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - зазначив Аваков.

Перепалка сталася у присутності президента України Петра Порошенка. За словами глави МВС, Саакашвілі не давав нічого сказати і всіх перебивав, в тому числі президента.

"Корупціонерів треба саджати, а не говорити про них місяцями і не надавати фактів. Чи не Сакварелідзе займається ОПЗ? Тільки при чому тут розмови Саакашвілі з російською Уралхімом? ОПЗ потрібно продавати відкрито - західної компанії з ім’ям а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами", - повідомив міністр.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі вимагає від адміністрації президента оприлюднити повний відеозапис інциденту під час Національної ради реформ, який стався між прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, головою МВС Арсеном Аваковим і ним. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я категорично вимагаю від прес-служби адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис негідної і провокаційної поведінки Прем’єр-міністра і міністра внутрішніх справ на сьогоднішній раді реформ», – йдеться у повідомленні.

За його словами, відеозапис вівся з трьох камер.

«Український народ має повне право бачити і знати, хто ним керує. Я відповідаю за кожне моє слово вимовлене там. Настав час, щоб суб’єкти, які довели країну до ручки, відповідали за свої слова і дії», – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, Саакашвілі 6 грудня під час виступу на антикорупційному форумі в Одесі в черговий раз звинуватив Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком, а також найбільших бізнесменів країни в причетності до масштабної корупції. Зокрема, він заявив, що загалом через корупційні схеми з України щороку йде близько $5 млрд, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд грн у вигляді упущеної вигоди і прибутку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.