Ситуація на фронті: російські окупанти нарощують активність по всій лінії фронту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.03.2017 20:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27326

Тільки сьогодні, станом на 18.00 - більше 70 обстрілів позицій ЗСУ.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. З мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, та Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї – Гнутове, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне та Широкине. Також по Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське. По Кам’янці вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку, Новтошківське, Кримське. З гранатометів – Троїцьке.

Загалом зафіксовано 71 обстріл. Двоє наших військових поранено, один загинув.

Минулої доби російсько-окупаційні війська зі 122 мм артилерії, танків, мінометів та БМП обстрілювали Луганське. Танки окупантів неодноразово вели вогонь по шахті Бутовці, Кам’янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї – по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Невельському, Опитному, Пісках та Зайцевому. Із БМП вели вогонь по Луганському, а по Невельському працював снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів та великокаліберних кулеметів обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне, Павлопіль та Широкине. БМП та танки противника вели вогонь по Водяному, Мар’їнці та Широкиному. Крім того, позиції у Широкиному були обстріляні з протитанкових ракетних комплексів, а з гранатометів у Тарамчуку.

На Луганському напрямку – зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку, Кримське та Богуславське. З гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку, Троїцьке, Станицю Луганську, Попасну.

Загалом зафіксовано 100 обстріли. Двоє наших військових поранено, троє травмовано.






 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.