Путін поки утримується від поздоровлень новому президенту України

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 22.04.2019 16:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29645

Прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков заявив, що в Кремлі вважають передчасними поздоровлення Володимиру Зеленському, який набрав найбільше голосів виборців у другому турі президентських виборів в Україні.

Про це він сказав журналістам у понеділок, передає російський "Інтерфакс".

"Поки передчасно говорити про привітання президента Путіна пану Зеленському, а також про можливості спільної роботи", - сказав Пєсков.

За його словами, "судити можна буде тільки по конкретних справах".

Представник Путіна також зазначив, що "в Москві з повагою ставляться до вибору українського народу", додавши, що вибір був очевидний.

21 квітня в Україні пройшов другий тур президентських виборів.

Центральна виборча комісія опрацювала 94.86% електронних протоколів другого туру виборів президента України. Володимир Зеленський набирає 73.18% голосів, Петро Порошенко - 24.49%.

Прем’єр-міністр Росії Дмітрій Медвєдєв заявив, що вибори президента України відбулися, і в України і РФ з’явився шанс на "відродження вбитої економічної взаємодії".

Раніше лідер Чечні Рамзан Кадиров побажав переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському "удачі в єднанні народів України і Росії", а в РПЦ заявили, що чинний президент Петро Порошенко "отримав те, що заслужив".

Зеленського вже привітав президент США, Франції, Білорусі та інші світові лідери.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.