В Україні розпочинаються навчання Sea Breeze 2020

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 20.07.2020 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30850

В Україні розпочинаються міжнародні військові навчання Sea Breeze 2020. Напередодні американський есмінець USS Porter попрямував до Чорного моря для участі в цьогорічних навчаннях.

В Україні в понеділок, 20 липня, починаються міжнародні військові навчання Sea Breeze 2020. Напередодні до Чорного моря попрямував американський есмінець USS Porter для участі у навчаннях, повідомила пресслужба шостого флоту військово-морських сил (ВМС) США .

"Повернення Porter до Чорного моря підтверджує прихильність шостого флоту США та ВМС США до наших союзників і партнерів по НАТО", - сказав віцеадмірал Джейн Блек, командувач шостогого флоту США. За його словами, в навчаннях візьмуть участь додаткові літаки ВМС США P-8 з патрульної ескадрильї VP (47).

Раніше стало відомо, що цього року навчання Sea Breeze відбуватимуться виключно в морській фазі із залученням авіації через епідемію коронавірусу. Основну увагу приділять відпрацюванню безпекових операцій у морі, серед яких протичовнова, протикатерна, протиповітряна оборона тощо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.