Стан Балуха стабільно тяжкий, його підключили до апарату ШВЛ

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 9.09.2020 10:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30967

Стан колишнього політв’язня, кримського активіста Володимира Балуха, якого знайшли напередодні побитим, залишається тяжким, його підключено до апарату штучної вентиляції легенів.

Про це поінформувала співголова парламентської фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у Фейсбуці.

"Від лікарів ЛШД , де перебуває В. Балух: "Пацієнт стабільно важкий. На апараті ШВЛ, ще без свідомості". На жаль, поки що така невтішна інформація", - написала Геращенко.

Як повідомлялося, 8 вересня 2020 року 49-річного Володимира Балуха госпіталізовано до столичної лікарні з тяжкими травмами.

Раніше режисер і колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що в ніч на вівторок побили експолітв’язня РФ, кримського активіста Володимира Балуха. Столична поліція з’ясовує обставини правопорушення.

Повідомлялося, що зник мобільний телефон Балуха і його банківська картка.

За словами співголови фракції "Європейська солідарність" Ірини Геращенко, Балуха прооперували, у нього черепно-мозкова травма, постраждалого перевели до реанімації.

В Офісі Президента заявили, що надзвичайно занепокоєні інформацією про напад на Балуха, якого жорстоко побили вночі в річницю його визволення з полону.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Органи столичної прокуратури тримають на контролі розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом заподіяння тілесних ушкоджень Володимиру Балуху.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.