Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує темпи навчань

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.03.2021 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31363

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях продовжує інтенсивні тренування мінометних та артилерійських розрахунків поблизу лінії зіткнення з їх практичним розгортанням і наведенням на цілі вогневого ураження.

Про це, під час зведення Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомила речник пресцентру МО Марія Сальнік.

Водночас противник вдосконалює інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій з нарощуванням системи мінно-вибухових загороджень.

Крім того, з початку цього року у ході занять з інженерної підготовки у підрозділах з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів під керівництвом інструкторів — кадрових військовослужбовців ЗС РФ відпрацьовуються питання виготовлення та застосування саморобних вибухових пристроїв підвищеної потужності з різними способами приведення їх у дію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.