Зустріч Зеленського та Байдена перенесли на 1 вересня

Автор/джерело -  © Голос Америки



Дата публiкацiї - 30.08.2021 09:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31854

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена перенесли на 1 вересня.

Цю інформацію українській службі "Голосу Америки" підтвердили у Білому домі.

За попереднім планом, зустріч президентів мала відбутись 31 серпня. Тоді як 1 вересня у Володимира Зеленського у США були заплановані інші події.

“Цей візит підтвердить непохитну підтримку США українського суверенітету та територіальної цілісності перед обличчям тривалої російської агресії на Донбасі та Криму, нашу тісну співпрацю в енергетичній безпеці, і нашу підтримку зусиль президента Зеленського в боротьбі з корупцією, а також впровадження реформ, заснованих на спільних демократичних цінностях”, - повідомили в Білому домі.

Дату прийому Володимира Зеленського в Білому домі переносять вже вдруге - спочатку зустріч із президентом Байденом мала відбутись 30 серпня, однак згодом план змінили. За словами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, тоді це відбулось "у зв’язку з розширенням програми візиту".

Посолка України в США Оксана Маркарова повідомила, що Володимир Зеленський перебуватиме у Вашингтоні два дні: 31 серпня і 1 вересня. Крім цього, вона поділилась деталями програми візиту українського президента.

🇺🇦🤝🇺🇸 Ми з командою Посольства та Офісом Президента вийшли на фінішну пряму підготовки дуже насиченого візиту Президента...

Опубликовано Оксаной Маркаровой Воскресенье, 29 августа 2021 г.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.