Янукович розповів Ющенко про те, як він з`їздив до Сочі

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 17.08.2006 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=716

Президент України Віктор Ющенко зустрівся з Прем’єр-міністром Віктором Януковичем, щоб підбити підсумки візиту глави уряду до Росії. Зустріч відбулася в кримській резиденції Глави держави.

Серед головних тем розмови, повідомляє прес-служба Президента, – питання газових домовленостей України і Росії на період до кінця 2006 року і перспективи на 2007 рік. Прем’єр підтвердив, що його зустрічі з Президентом РФ Володимиром Путіним та Прем’єр-міністром Михайлом Фрадковим свідчать про готовність Росії до кінця року не піднімати ціну на природний газ. В. Ющенко відзначив, що на даному етапі Прем’єр-міністрові України вдалося закріпити домовленості, досягнуті урядами України і Росії в січні 2006 року.

Глава держави наголосив на своїй позиції, що базовим документом для діяльності нового уряду є Універсал національної єдності. Зокрема, це стосується засад внутрішньої і зовнішньої політики, євроатлантичної інтеграції, мовного питання.

За словами Президента, розпочинаючи свою діяльність на посаді глави уряду, В. Янукович підтвердив, що всі пункти Універсалу будуть включені до програми діяльності Кабінету Міністрів.

Серед інших тем зустрічі – інтеграція України до НАТО, СОТ, кадрова політика уряду та мовне питання. Прем’єр-міністр запевнив, що ці теми є першочергові в роботі уряду і будуть вирішуватися згідно з позиціями, закріпленими в Універсалі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.