Нова українська торгова марка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.06.2009 03:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7455

Нещодавно в Україні було створено нову торгову марку - «Українське ведмежа», що реалізується у спеціалізованому магазині «Київський ведмедик».

Асортимент її товарів включає в себе декілька тематичних колекцій. Зокрема, «Українську колекцію», в одязі ведмежат якої використано етнографічні мотиви та елементи національної символіки; «Київську колекцію», що складається із образів, які представляють різні райони столиці та інші.

Образи розробляються українськими дизайнерами, ведмежата масового виробництва виготовляються на найкращих українських фабриках, одяг для них шиється українськими майстринями. Також значна кількість ведмедиків повністю створюються вручну. Тож, цю продукцію по праву можна назвати цілком українського виробництва, що й засвідчує ярличок "Українське ведмежа. Виготовлено в Україні", який мають всі товари ТМ.

Вироби ТМ «Українське ведмежа» розраховані на найширше коло споживачів, адже ведмедики-іграшки є добре відомими та улюбленими в усьому світі. Національне забарвлення образів сприяє вихованню патріотичних почуттів українців, зокрема наймолодшого віку. До того ж ці ведмежата цілком гідні представляти нашу державу за її межами і можуть бути прекрасним сувеніром з України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.