Британські вчені визначили ідеальний відсоток оголеності жінки

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.11.2009 23:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8477

Для привернення максимальної уваги з боку чоловіків жінкам слід оголювати 40% поверхні тіла, носити обтягуючі сукні і провокаційно танцювати.

Такі висновки містяться в дослідженні групи вчених з Університету Лідса (Велика Британія), опублікованому в журналі Behaviour, повідомляє британський Telegraph.

В основу дослідження лягли спостереження, зроблені в крупному нічному клубі. Чотири жінки фіксували, у що одягнені відвідувачки клубу, а також скільки разів за вечір до них підходять чоловіки. Задля мети дослідження одну голу ногу прирівняли приблизно до 15 відсотків тіла, кожну руку до 10 відсотків, а тулуб - до 50 відсотків тіла.

Найбільшим успіхом користувалися ті жінки, які відкривали саме 40 відсотків тіла, особливо відвідувачки клубу, одяг яких був обтягуючим, а рухи - провокаційними, особливо під час танцю. До них підходили до 40 разів за вечір.

Дослідники відзначають, що жінки, які оголювали більше 40 відсотків тіла, отримували менше уваги. Ймовірно, чоловіки уникали їх як потенційно зрадливих партнерок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.