Закони Всесвіту

Автор/джерело -  © «Гармонія-Інфо» 



Дата публiкацiї - 17.04.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2805

Тонкі, невидимі закони пронизують увесь Всесвіт. Кожен предмет на тонкому рівні пов’язаний з усіма іншими предметами. Однак люди живуть у цьому світі, і не мають жодного уявлення про те, як він улаштований.

Але тоді як вони можуть розраховувати досягти успіху і щастя? Вони будуть увесь час здійснювати якісь промахи, які будуть приводити до страждань як їх самих, так і їх близьких.

Будь-яка подія, яке приходить в наше життя, є наслідком тих вчинків, які Ви здійснювали раніше. У нас можуть бути інші уявлення про життя, але життя таке, яким воно є. І незнання його законів, не звільняє нас від відповідальності.

Чи знаєте Ви, що абсолютно всі хвороби фізичного тіла починаються з тонкого плану?

Наприклад, причиною онкологічних захворювань є енергія образи, яку ми накопичуємо в собі.

Причиною хвороб легенів є невпевненість у собі і страх відкритися до життя.

Хвороби печінки - це здавлений гнів.

Захворювання суглобів і хребта пов’язані з тим, що людина багато метушиться в житті і не реалізує своє глибинне особистісне призначення.

Також існують тонкі закони, за якими енергія процвітання приходить в наше життя. Знаючи їх, можна підсилити план кар’єри і залучити більшу кількість грошей в своє життя. Відповідно, порушуючи їх, людина руйнує своє матеріальне благополуччя.

Існують невидимі закони, які формують гармонію в сімейних взаєминах. Враховуючи ці закони, можна створити міцні та близькі стосунки в сім’ї.

Існують закони енергетики навколишнього простору. Згідно з ними, якщо Ви просто неправильно поставили меблі у себе вдома, то це може призвести до найрізноманітніших проблем: погіршення здоров’я, конфліктів, втрат у діловій сфері.

Існують закони впливу на нас різних продуктів: деякі з них просто несумісні з нашим організмом і будуть його руйнувати, а деякі - добре підходять і будуть його оздоровлювати і зміцнювати.

Є також вплив на нас різних планет, який надзвичайно важливо враховувати у нашій повсякденній діяльності.

Чи знаєте Ви що-небудь з того, що тут перераховано?

Швидше за все, - ні. І в цьому (і ні в чому іншому!) корінь усіх наших проблем!

Ми живемо в світі, але ніколи не вивчали закони, за якими він влаштований. У нас ніколи не було систематичної освіти в цій сфері. Так як же ми можемо сподіватися, чогось у житті досягти? Це - просто мрії слабкої людини.

Англійський філософ Френсіс Бекон сказав: «Знання - сила». Це дуже точний вираз.

Ми спробуємо допомогти Вам знайти знання про те, як правильно жити в цьому світі. Подібне знання є безцінним скарбом, тому що, володіючи їм, Ви можете значно поліпшити своє життя в самих різних її аспектах.

ЯКІ БУВАЮТЬ ЗАКОНИ, НАВІЩО ВОНИ ПОТРІБНІ І ДЛЯ ЧОГО ЇХ ПОТРІБНО ЗНАТИ?

Кримінальний кодекс, Адмін Право, Мораль, 10 заповідей - всі їх знають, але дотримуються не до кінця і не до кінця усвідомлюють...

 

Шрі Шрі Раві Шанкар

18 законів духовного розвитку Шрі Шрі Раві Шанкар

Коли увага звернена до духовного аспекту людського життя, це призводить до появи почуття відповідальності, причетності, співчуття і турботи про все людство. Духовний початок підтримує і оберігає життя. Воно робить вас сильним і твердим. Воно розбиває вузькі рамки каст, вірувань, релігій і національностей і дає вам усвідомлення того, що життя присутнє всюди. І тільки за допомогою цієї усвідомленості, цього духовного підйому свідомості, ми можемо припинити війни і відновити повагу прав людини в усьому світі.

Як же досягти всього цього? Які основні принципи духовного розвитку?

УПЕВНЕНІСТЬ

Перший крок на духовному шляху - бути впевненим у самому собі. Без впевненості неможливо нічого досягти. Сумнів - от що перешкоджає впевненості. Як тільки ви видалите всі негативні думки, ви зрозумієте, що позитивне вже відбулося. Коли розсіюються сумніви, відразу з’являється впевненість. Тому щоб отримати користь з впевненості, ви спочатку повинні зрозуміти природу сумніву.

Якщо ви будете спостерігати за сумнівами, то зрозумієте, що вони завжди відносяться до чогось позитивного. Ви ніколи не сумніваєтеся щодо негативного. Це повинно бути відомо вам на власному досвіді: ви сумніваєтеся в чиїйсь чесності, однак ніколи не ставите під сумнів нечесність. Ви сумніваєтеся в позитивних намірах інших людей, однак ніколи не сумніваєтеся в їхніх дурних якостях. Якщо хтось каже: «Я дуже тебе люблю», ви відповідаєте: «Це правда?». Однак якщо вам кажуть: «Я ненавиджу тебе», ви ніколи не перепитаєте: «Ти впевнений в цьому?»

Ви повинні розуміти, що ваш сумнів - це невпевненість у чомусь позитивному і впевненість у негативному. Пам’ятайте, що якщо у вас є сумнів, це означає, що мова йде про щось позитивне. У цьому контексті сумнів дає вам можливість просуватися вперед. Я не кажу вам відкинути геть ваші сумніви. Адже сумніви тим більше, чим більше ви можете! Віддайтеся їм на сто відсотків. Ваші сумніви допоможуть вам. Як тільки ви подолаєте перешкоду сумнівів, вас чекає швидкий успіх.

ПРИПИНІТЬ ЗАСУДЖУВАТИ СЕБЕ ТА ІНШИХ

Наступний крок - припиніть засуджувати інших людей і себе самого. Духовна подорож - це подорож до самого Себе, а коли ви поглинені самоосудом, ви не хочете наблизитися до самого Себе. Вам це здається нецікавим. Без цього свідомого руху в напрямку до самого Себе, у напрямку до духовного начала, ви будете автоматично рухатися у напрямку до матеріального. Радість, яку ви отримуєте від об’єктів матеріального світу, швидко набридає. Радість, яку ви отримуєте від духовного, піднімає вас.

Ви будете знаходити негативні якості всередині себе, але не обов’язково засуджувати себе за це. Всякий раз, коли ви засуджуєте себе, ви змушені переключитися потім на інших, так як неможливо довго засуджувати тільки себе. Ви будете знаходити причини, щоб звинуватити інших. Це породжує ненависть. І навпаки, засуджуючи іншу людину, ви знову готуєтеся засуджувати самого себе. Навколо нас так багато осуду, і це знижує усвідомленість людей в усьому світі.

ХВАЛІТЬ СЕБЕ ТА ІНШИХ

Третій закон - хвалити себе й інших. Хвалити інших - це наступний крок після того, як ви навчитеся не засуджувати їх. Похвала запалює дух, а присутність духовного начала піднімає вас, інших людей і все оточення. Коли ви хвалите себе чи іншого, всередині вас створюється простір, наповнений радістю.

Якщо ви самі можете похвалити себе, вам не потрібна похвала від інших. Часто ми думаємо, що хвалити себе - це прояв его, але насправді его ніколи не хвалить саме себе. Швидше воно буде сподіватися отримати похвалу від навколишніх. Зрозумійте, будь-яка похвала так чи інакше виходить від Божественного. Наприклад, якщо ви говорите, що у вас гарні очі, - хто створив їх? Будь-яка похвала виходить від Божественного, від Творця.

Акт пропозиції похвали розширює свідомість. Щось всередині вас розкривається. Засудження ж звужує свідомість. З того моменту, як ви зрозумієте, що зростання духовного потенціалу - це розширення свідомості, розуму, вам вже не хочеться повертатися до засудження. Щиро пропонуйте похвалу іншому і спостерігайте, як ви самі будете себе при цьому почувати.

ЩИРІСТЬ

Щирість - це четвертий закон розвитку. У будь-якій справі будьте щирі. Не обманюйте самі себе і не намагайтеся обманювати інших. Ви знаходитесь на духовному шляху не заради когось. Духовний пошук без щирості марний. Він не принесе ніякої користі. А коли це відбувається зі щирістю, приходять спокій, щастя і радість, які тільки можна випробувати в цьому світі.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

П’ятий закон духовного розвитку - відповідальність. Духовний шлях - це не втеча від відповідальності, але прийняття її на себе. Чим більше відповідальності ви берете на себе у своєму житті, тим більше ви зростаєте на своєму шляху. Якщо ви скаржитеся на труднощі, їх число буде тільки збільшуватися. Люди помилково вважають, що існування за духовними законами - це втеча від важкої роботи. Навпаки, - саме на духовному шляху потрібно діяти енергійно й ефективно.

ДОЗВОЛЬТЕ МИНУЛОМУ ПІТИ

Шостий закон духовного розвитку - це здатність відпустити минуле. Дивіться на минуле як на сон. Так ви зможете повернутися в поточний момент. Ви зрозумієте, що не обов’язково докладати зусиль, щоб перебувати в теперішньому моменті. У ту мить, коли ви відпускаєте минуле, ваш розум сам по собі повертається в сьогодення.

У теперішньому моменті дух запалений, і досить іскри, щоб спалахнув смолоскип духу. Коли ви прилипає до минулого, ваш смолоскип покривається кіптявою. Будьте в теперішньому моменті і здувайте геть кіптяву минулого!

ПРИЙНЯТТЯ

Ви повинні вміти створювати гармонійну атмосферу навколо себе. Ви можете думати, що ваше оточення створює вас, однак насправді ви створюєте ваше оточення. Ви повинні усвідомлювати: що є, то і є. Прийняття того, що є, має дві сторони. Перше - приймати зараз як неминуче. Це сталося так, як воно сталося. Якщо ви хочете, щоб все було по-іншому, ситуація може змінитися лише в наступний момент. Тільки коли ви приймаєте те, що є, приходить спокій, і ви дійсно можете щось змінити.

Друге - приймати інших людей такими, які вони є. Як би вони себе не поводили, усвідомлюйте, що це - найкращий варіант з тих, які вони можуть запропонувати вам в даний момент. Аналізуйте. Шукайте можливі пояснення їхнім діям. І одночасно беріть на себе відповідальність за власні дії. У цьому випадку прийняття стає динамічним, а ваше оточення гармонічним.

УСВІДОМЛЕННЯ НЕМИНУЧОСТІ СМЕРТІ

Восьмий закон духовного розвитку - це усвідомлення неминучості смерті, розуміння, що всі ми одного разу помремо. Оскільки всередині нас є щось таємне, що не вмирає, ми можемо не повністю усвідомлювати факт нашої смерті. Усвідомлення неминучості смерті може повернути в даний момент. Воно може вивести за межі незначних спокус, що віддаляють вас від справжнього моменту. Коли приходить усвідомлення, що ви коли-небудь помрете, майбутнє перестає бути для вас притулком.

МІНЛИВІСТЬ ЖИТТЯ

Дев’ятий закон розвитку - це мінливість усього, що існує в даний момент, непостійність ситуацій, обставин, емоцій і людей навколо вас. Розуміння того, що все це не постійно, збільшує ваш духовний потенціал. Ви можете діяти з більшою енергією, ентузіазмом і силою. Ми думаємо, що визнавши все непостійним, ми знизимо свій ентузіазм і введемо себе в стан апатії. Це не так. Правильне розуміння мінливості запалює дух. Коли дух запалений, ви відчуваєте підйом. У вас є ентузіазм і активність.

ДОВІРА

Довіряйте Вищому і Нескінченному Розуму, який створив все існуюче, від явищ космічного порядку і до взаємодії генів, атомів і молекул. Просте розташування електронів робить щось квіткою, а щось - каменем, щось - золотом, а щось - вугіллям.

Ви повинні бачити в усьому загальну основу, прояв загального розуму, єдність світобудови. Усвідомлюйте, що все це - живе. Ми не думаємо про Всесвіт як про живе творіння. Скрізь ми бачимо тільки матерію; в наших очах відбиваються тільки матеріальні об’єкти. Ми знаємо, що у Всесвіті є магія, однак часто дивимося на неї як на щось мертве. Чиста свідомість, основа розуму, частиною якого є ви і будь-яка інша людина, - воно живе. Розуміння, прийняття і довіра до Вищому Розуму, який створює і зберігає все в цьому світі - такий десятий закон духовного розвитку.

ЄДНІСТЬ ЖИТТЯ

Коли людський розум знаходиться в стресі і напрузі, він оцінює, засуджує, йому подобається це, не подобається те, він встановлює рамки. І, таким чином, він як би виключає самого себе з життєвого потоку. Це виключення з потоку існування ми називаємо відділенням, проте це відділення - лише позірне. Відділення від існування неможливе. Якщо сегмент кола був вилучений, це вже не коло. Усвідомлюйте, що ви - частина існування, частка вираження Вищого Розуму, об’єднуючої сили, яка лежить в основі світобудови, в основі всього. Це - одинадцятий закон розвитку.

ВАША ПРИРОДА - ЛЮБОВ І СПОКІЙ

Коли ви усвідомлюєте єдність усієї світобудови, вам не потрібно докладати зусилля, щоб полюбити інших. Любов - ваша природа. Любов - це і є ви. Немає нічого, крім любові. Усвідомлюйте, що любов - це не дія, що здійснюється вами, що це не моральне зобов’язання, яке ви повинні виконувати. Усвідомлюйте, що ви існуєте в любові, і все інше також існує в любові.

Знайте, що спокій також ваша природа. У будь-який момент, в будь-якому місці ви можете просто сісти і відпустити все, знаючи, що всередині вас є чистота, чистий простір, безмежне і глибоке. Цей внутрішній простір і є ви. Коли ви відчуваєте це, ви перебуваєте в контакті з вашим духовним потенціалом.

"Я прийшов зі спокою, Я є спокій. Я повернуся до спокою. Спокій - це моя природа і моя мета. Я - спокій, я - простір, я - любов". Це внутрішнє твердження чи досвід робить вас шукачем. Усвідомлення того, що вашою природою є любов і спокій - це дванадцятий закон розвитку.

РІВНОВАГА

Тринадцятий закон духовного розвитку - знаходитися в рівновазі між активністю і відпочинком, між насолодою зовнішнього світу і поверненням до самого Себе, між мовчанням і промовою. Якщо ви зберігаєте тишу все своє життя, жодного разу не згубивши ні слова, зовсім не обов’язково, що ви живете духовним життям. Ви наділені даром мови. Ви наділені талантами і здібностями. Правильно розпорядитеся всім, чим ви наділені, і урівноважте це медитацією і самозаглибленням вашої свідомості.

САМОУСВІДОМЛЕННЯ

Самоусвідомлення - це наступний закон духовного розвитку. Почніть з усвідомлення відчуттів вашого тіла, вашої шкіри під вашим одягом, ваших мускулів і нервів під вашою шкірою, а потім і кісток. Не будьте неуважні до життя, подібно тварині, яка тільки їсть, п’є і спить. Спостерігайте кожне відчуття. Тут дуже важлива гострота усвідомлення. Усвідомивши власне тіло, ви наблизитеся до усвідомлення духу, який відмінний від тіла.

НЕУПЕРЕДЖЕНІСТЬ ТА ЗРІЛІСТЬ

Гостре усвідомлення приходить зі зрілістю, або, по-іншому, з неупередженістю. Зрілість і безпристрасність приходять разом. Ви не можете бути зрілим, якщо ви також не неупереджені. Неупередженість часто буває невірно зрозуміле як млявий, сповільнений стан розуму або поганого настрою. Іноді безпристрасності приписують відтінок відчуженості та байдужості. Це не так. У неупередженості ви поводитеся усвідомлено, ви спілкуєтеся з самим Собою. У зрілості немає гарячковості. У зрілості є тільки королівська гідність, свобода, розуміння, таємниця. Це п’ятнадцятий закон духовного розвитку - перевага безпристрасності і життєва зрілість.

РОЗУМІННЯ КРАСИ

Шістнадцятий закон духовного розвитку - розуміння краси світобудови, краси в кожній людині, краси всередині себе, усвідомлення того, що краса - це природа духу. Розум біжить за красивим, цінує красиве, однак є різниця між розумінням краси і бажанням володіти нею. Прагнучи заволодіти красою, ми втрачаємо свою неупередженість.

Знайте, що тільки духовне має красу. У чому б ви не бачили красу, в цьому є духовне начало. Якщо хтось красивий, це тому, що в нього є душа. Мертве тіла не буває красивим. Відносячи красу до духовних, а не матеріальних цінностей, ви стаєте на довгий шлях духовного розвитку.

ПОКЛОНІННЯ І ШАНУВАННЯ

Розуміння краси приводить до поклоніння. Ви поклоняєтеся красі, ви обожнюєте її. Поклоніння і обожнювання всіх речей у світобудові як відображення Творця - це ще один закон духовного розвитку.

Шануйте все на світі. Шанування - це щось більше, ніж емоційний відгук, це - настрій. Такий настрій свідчить про урівноважене розуміння життя. Коли в розумі присутні і повага, і любов, приходить шанування. Коли є шанування, розум на сто відсотків присутній в теперішньому моменті, і приходить священний трепет. Ви не можете не любити щось, одночасно знаючи, що це священне, і ви не можете відчувати любов і не вважати це священним. Священний трепет веде до появи пильності у свідомості. Слідом приходить усвідомленість.

ЖИТТЯ ВІЧНЕ

Наступний і останній закон духовного розвитку - розуміння того, що життя вічне. Це повністю суперечить закону про те, що життя непостійне, що все в світі тлінне. А зараз ми говоримо, що життя вічне і з нею нічого не може статися. Істина завжди суперечлива.

 

Основні закони Всесвіту

ЗАКОН ЗНАННЯ

Це, мабуть, найбільш широко використовуваний закон і, можливо, такий, що охоплює інші закони. Сутність його полягає в тому, що розуміння дає контроль. Чим більше відомо про об’єкт, тим простіше здійснювати над ним контроль. Знання - це влада.

ЗАКОН САМОПІЗНАННЯ

Це - основне похідне ЗАКОНУ ЗНАННЯ. Цей закон несе додаткові відтінки: той, хто не має знання про себе, не може мати знання про (і, відповідно, влади над) своєю магією. Цей закон - ілюстрація того, чому "злі" маги зазвичай дуже рідкісні, а "злих" друїдів взагалі не буває: відданість "злу заради зла" зазвичай веде до втрати інтроспекції і самосвідомості. Важко нести шкоду іншим, коли повністю розумієш, якої шкоди це б завдало тобі. Пізнай Себе.

ЗАКОН СИНХРОНІЗАЦІЇ

Дві або більше події, які трапляються одночасно - це, схоже, більше чим просто збіг. Дуже рідко одні події відбуваються ізольовано від інших. Це завжди не чиста випадковість.

ЗАКОН ПРИЧИНИ І ЕФЕКТУ

Простий науково-логічний висновок - точнісінько та ж дія, що здійснена за точно тих же умов, призведе до точно того ж результату. Друїди мають, принаймні, таку ж віру в причину й ефект, що й сучасні психіатри; вони як маги просто усвідомлюють, що добре проведений ритуал, як і гарна театральна постановка або гарний старий кулінарний рецепт, завжди передбачувані. Насправді заклинання включають так багато змінних, що повне управління або навіть розуміння їх найчастіше неможливе. Ключ до успіху магії - у вивченні: які змінні більш важливі і як зберігати їх сталість. Контроль змінних - це глазур на торті.

ЗАКОН АСОЦІАЦІЇ

Якщо будь-які дві палітри мають спільні елементи, палітри взаємодіють "через" ці спільні елементи, то управління однієї палітрою сприяє управлінню іншою (іншими) залежно від кількості залучених спільних елементів. Це найбільш важливий закон нарівні з ЗАКОНОМ ЗНАННЯ. На ньому побудовані тисячі ритуалів - від любовних замовлянь та друідських чорних клинків до карткових ворожінь і інвольтуваннія.

ЗАКОН ПОДІБНОСТІ

Наявність якісного фізичного або ментального образу об’єкта полегшує контроль над ним. Приклади абсолютно очевидні - володіння моделлю, зображенням або іншим образом Вашої мети (як "чаклунською лялькою") повідомляє Вам владу впливу на мету. Виглядає подібним - подібне. Цей закон настільки ж важливий, як і ЗАКОН ЗНАННЯ, і ЗАКОН АСОЦІАЦІЇ.

ЗАКОН КОНТАКТУ

Четвертий з найважливіших Законів. Об’єкти, що перебували колись одне з одним у фізичному контакті, продовжують взаємодіяти після завершення. Будь-хто, з ким Ви зіштовхувалися, має з Вами магічний зв’язок, хоча і досить слабкий, поки контакт не стане більш інтенсивним або тривалим, або багаторазовим. Магічна сила контагеозна; природно, володіння частиною чийогось тіла (нігті, волосся, слина) дає кращий контактний зв’язок.

ЗАКОН ІМЕНІ

Раніше у друїдів це був простий варіант ЗАКОНУ КОНТАКТУ. Ім’я - це щось, глибоко пов’язане з його носієм, і проста вимова імені вже тягне за собою виникнення певного контакту з тим, хто його носить. Щоб уникнути можливого небажаного контакту з іншими людьми, багато магів і воїнів у давнину ретельно приховували свої імена. Знання повного і СПРАВЖНЬОГО імені об’єкта або процесу дає контроль над ним, оскільки ім’я - це дефініція, так само як контактний зв’язок і асоціація (якщо Ви називаєте що-небудь тим же ім’ям знову і знову, - це ім’я асоціюється з об’єктом). Це працює також і тому, що знання повного і правдивого імені чого-небудь або кого-небудь означає, що Ви отримали повне розуміння його природи.

ЗАКОН СИЛИ СЛІВ

Існують якісь слова, які здатні змінювати внутрішню або зовнішню реальність того, хто їх виголошує, і їх сила може полягати як у їхньому звучанні, так і їх значенні. Багато серед цих слів - це імена, чиє значення втрачено або забуте; багато магічних маніпуляцій вимагають написання таких слів на образі або об’єкті та / або виголошення під час їх побудови та / або використання.

ЗАКОН ПЕРСОНІФІКАЦІЇ

Будь-який феномен може вважатися живим і мати особистість - це означає розходження між бути й існувати. Що завгодно може бути персоною. Багато магів, що спеціалізуються на погоді, як і друїди, персоніфікують вітри і хмари, наприклад, і цим фокусують свою магічну енергію.

ЗАКОН ОБІГУ

Можна встановити внутрішній зв’язок між процесами всередині і зовні себе, викликавши внутрішній процес під час встановлення зв’язку.

ЗАКОН ВИКЛИКУ

Можна встановити зовнішній зв’язок між процесами всередині і зовні кого-небудь, викликавши зовнішній процес під час встановлення зв’язку.

ЗАКОН ІДЕНТИФІКАЦІЇ

Можна через максимальну асоціацію між своїми елементами й елементами іншої істоти дійсно стати тією істотою, аж до володіння його знаннями і маніпуляцією його силою.

ЗАКОН ОСОБИСТОГО ВСЕСВІТУ

Будь-яка істота вільно і здатна створити свій власний Всесвіт, який ніколи на 100% не буде ідентичний Всесвіту іншої істоти. Так звана "реальність" - це, по суті справи, консенсус думок істот про їхні власні Всесвіти.

ЗАКОН НЕСКІНЧЕННІСТЬ ВСЕСВІТУ

Абсолютне число всесвітів, у яких відображено всі можливі комбінації феномену існування, - це нескінченність. Все можливе, хоча деякі речі більш вірогідні, ніж інші. Можна вважати це посилання на "світи альтернативних можливостей" науковою фантастикою, але цей закон має найширше застосування.

ЗАКОН ПРАГМАТИЗМУ

Якщо спектр переконань або поведінки дозволяє істоті вижити й досягти обраних цілей, то такі переконання (комбінації поведінки) "вірні", "правильні" або "розумні". Те, що працює, - вірне. Іноді від цього правила відхрещуються, але зазвичай застосовують.

ЗАКОН СИНТЕЗУ

Синтез двох або більшого числа "протилежних" спектрів даних дає новий спектр, який буде більш істинним за кожний з вихідних. Синтезований спектр може бути застосовний на більшій кількості рівнів реальності, будучи не компромісом, а чимось новим і великим.

ЗАКОН ІСТИННОЇ БРЕХНІ

Можна, для, розуміння або дії, порушити справжній спектр даного особистого Всесвіту і все ж таки залишатися "вірним", враховуючи, що це "працює" у специфічній ситуації. Це парадокс, але в цьому поняття "істини". Закон в основному малозастосовний, крім як для виправдання застосування трьох попередніх законів в умовах вашої версії реальності світу.

ЗАКОН ПОЛЯРНОСТІ

Будь-який спектр даних може бути розділений на (принаймні) дві "протилежні" характеристики, і кожна буде містити суть іншої всередині себе.

ЗАКОН ПРОТИЛЕЖНОСТІ

Підзакон полярності. Протилежний спектр містить інформацію про інші спектри, припускаючи інформацію про те, чим спектр НЕ є. Так, контролювання протилежного спектру дозволяє контролювати шуканий спектр.

ЗАКОН ДИНАМІЧНОГО БАЛАНСУ

Щоб вижити, стати сильним, необхідно підтримувати кожен аспект свого Всесвіту в стані динамічного балансу з будь-яким іншим аспектом. Крайнощі небезпечні, оскільки крайні сутності стають настільки асоційовані з прикордонними аспектами, що вони втрачають здатність розтотожнюватися з цими аспектами зовсім. До речі, це - інша причина малої кількості "злих" магів серед друїдів, оскільки постійна асоціація з болем і смертю викликає біль і смерть у Всесвіті мага, що обмежує його можливості в діях.

ЗАКОН ЗБОЧЕННЯ

Більш знайомий сучасним читачам як закони Мерфі (ні що не нове під Місяцем!). Якщо хтось може розвиватися неправильно, він так і буде робити. Магічні асоціації часто виробляють на противагу від бажаного, і численні збіги, які повинні б бути несприятливими працюють на користь. Навіть якщо ніхто не може йти іншим чином, деякі елементи Всесвіту можуть змінитися так, що все тільки іншим чином і піде. Подобається нам це чи ні, але боги (або доля, природа, Абсолют, або що Вам завгодно) мають право на почуття гумору. У емоційно здорового мага менше проблем з цим законом, ніж у інших, оскільки йога жива і не позбавлена гумору свідомість, - кращий репетитор для з’ясування цього закону.

ЗАКОН ЄДНОСТІ

Будь-який феномен існування пов’язаний прямо чи опосередковано з будь-яким іншим у минулому, сьогоденні або майбутньому. Відчуття роздільність феноменів засноване на неповному знанні і / або розумінні.

 

ОСОБЛИВІ ЗНАННЯ. ЯК ПРАЦЮЮТЬ ЗАКОНИ ВСЕСВІТУ?

1. Ти можеш бути тим, ким ти хочеш бути. Зупинити тебе не може ніхто, крім тебе самого.

2. Ти можеш все: перевернути своє життя, вибудувати її наново, знайти Атлантиду і дістати зірку з неба. Але ти повинен зрозуміти, що початок цього - в тобі, і твоєму дозволі.

3. Ти можеш зупинити неприємну низку подій, якщо зрозумієш закони Всесвіту.


Як працюють закони Всесвіту?

Закони Всесвіту по суті - це сили цього світу. Сили, які беруть участь у житті кожного, без різниці, хто цей кожен.

Ми думаємо, що життя підклало свиню, вчинило підлість. Ні, - це спрацював закон Всесвіту.

Ми думаємо, що щастить лише обраним. Ні, просто ці люди вміють залучати сили цього світу собі на благо.

Ми думаємо, що за білою смугою прямує чорна. Ні, - це перестає діяти один із законів нашого світу, зреагувавши на наші дії.

Ми думаємо, що якщо вже прийшла біда... Ні, - це наше сприйняття вмикає повторення парочки законів Всесвіту, і поки «не набридне» (а вірніше, поки ланцюжок причинно-наслідкових зв’язків не порушиться), вони будуть працювати.

Ми думаємо, що подія, яка сталася - випадковість. Ні, - це закономірність, яку ми викликали самі - думками, діями.

Ми думаємо, що подія - несправедливість. Ні, - це закономірна реакція Всесвіту на наші ж думки і дії.

Закони Всесвіту, сили цього світу - беруть участь в житті кожного. Вони проявляються в подіях і ситуаціях, які виникають в нашому житті.

Ніщо не виникає в житті людини просто так. Ні люди, ні події. Всі вони приходять до нас тому, що ми самі їх викликаємо.

Якщо пошукати, у кожного знайдуться такі спогади:

• Тільки подумав – збулося.

• Чого боявся - те і сталося.

• Згадав про людину - вона сама і зателефонувала.

• Вирішив щось зробити, - а все само в руки пливе: і люди і ресурси, і т.д.

Це проявляються в нашому житті закони Всесвіту. Саме вони формують ситуації та події, а ми створюємо передумови для їх виникнення. Ми створюємо їх своїми думками і рішеннями, своїми бажаннями і діями.

Зараз вже майже ніхто не буде сперечатися, що думка - матеріальна. Вона має величезне значення і вплив на життя людини. Це доведено і неодноразово, тому тут ми це обговорювати не будемо.

Думки людини впливають на її рішення і вчинки. Думки сприймаються Всесвітом, силами цього світу, і створюють передумови для певних подій.

Думки впливають на рішення людини. На її вибір. А це в свою чергу також сприймається Всесвітом, і є ґрунтом для створення-залучення тих чи інших подій в життя.

Схема така. Подумав (швидко, красиво, емоційно, на підйомі, або як я ще інакше можна сказати - в Силі ) - половина справи зроблена. Всесвіту наряд виданий.

Думка вплинула на подальші рішення в даному напрямку. Рішення і вчинки. Це - друга половина. Все, зроблено! Всесвіт зреагував.

Отже, - мораль. Думки, рішення і вчинки - активізують сили цього світу і визначають те, що буде притягнуте до вашого життя. Тобто кожен отримує те, що сам же і напрацював. Якщо змінити, скоректувати ланцюжок - вийде вже зовсім інша історія!

Особиста Сила = Успішність

Закони Всесвіту. Основа успіху

Особиста сила. Основа успіху


7 МАГІЧНИХ ЗАПОВІДЕЙ

1. Мені ніхто нічого не винен.

2. Я нікому нічого не винен.

3. Усі цінності цього світу цінні рівно наскільки, наскільки їх наділяє цінністю сама людина.

4. Є закони духовні і є закони людські. Закони людські вигадали люди для безпечного існування у фізичному світі. Закони духовні дано Абсолютом для безпечного існування в духовному світі. Обтяжує карму тільки порушення духовних законів. За порушення людських законів можуть покарати тільки інші люди.

5. Жодна істина не може бути абсолютною (навіть ця). Тому я не вправі нав’язувати іншим те, що, на мій погляд, є абсолютною істиною.

6. Усі зовнішні обставини, що мене оточують - лише віддзеркалення того, що всередині моєї душі.

7. Подібне притягує подібне. Якщо мене щось дратує в інших людях, отже, - цей же недолік є в мені і прийшов час позбавлятися від нього.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.