Чим чоловіки відрізняються від жінок? Першоквітнева замальовка

Автор/джерело -  © Марина Кузнєцова, “Школа життя” 



Дата публiкацiї - 1.04.2015 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3393

День 8 березня вже давно минув, а мене як і раніше не залишає байдужою питання: чим же ми, жінки, відрізняємося від чоловіків? Або ні, чому ж вони, чоловіки, відрізняються від нас, жінок? Чому так важко буває нам зрозуміти одне одного?

У пошуку відповіді на це питання, головне, - не втратити самоіронії. Сьогодні 1 квітня - День радості і сміху. Тож подивимося в цей день одне на одного з почуттям гумору! І посміхнемось одне одному!

Як стверджують дослідники, чоловік і жінка не просто не схожі, вони - абсолютно різні істоти. І справа не тільки в анатомії. Розглянемо, як поводяться чоловіки і жінки в аналогічних ситуаціях.

1. Продукти

Коли жінка збирається за продуктами, вона складає список. Але строго його не дотримується і повертається додому перевантажена до межі.

Чоловік збирається за продуктами тільки тоді, коли в холодильнику залишилася порожня банка з-під пива. Якщо йому скласти список, він купить все строго за переліком, але понад - жодного грамуа.

2. Вихід з дому

Коли чоловік говорить, що він готовий вийти з дому, це означає, що від виходу його відокремлює лише поплескування по кишені з ключами і гаманцем.

Для жінки ті самі слова означають, що їй треба помити голову, випрасувати сукню, підібрати біжутерію, зробити макіяж і покрити нігті лаком.

3. Ванна кімната

У ванній кімнаті чоловіків зазвичай знаходиться 5 предметів: зубна щітка, зубна паста, електробритва або верстат для гоління, лосьйон для гоління і рушник. У ванній кімнаті середньостатистичної жінки знаходиться 437 предметів, більшість з яких звичайний чоловік зможе впізнати.

4. Іграшки

У дитинстві дівчатка люблять гратися ляльками, але чим дорослішою стає дівчинка, тим сильніше її бажання створити справжню сім’ю.

Чоловіки граються іграшками все життя. Чим старшими вони стають, тим дорожчі у них іграшки: автомобіль, міні-телевізор, мобільні телефони, комп’ютери і т.д. Все, що блимає і пищить.

5. Діти

Жінки знають про дітей все: коли з’явився перший зуб, кращих друзів своєї дитини, її улюблені страви, її закоханості, таємні страхи та мрії.

Чоловіки часто плутають вік своєї дитини, не пам’ятають її дня народження, в якому вона класі і т.д.

6. З друзями та подругами

На «холостяцьких вечірках» чоловіки розмовляють про футбол, гроші, політику і про жінок. Люблять прибрехати щодо своїх доходів, з приводу своїй привабливості в очах жінок і з приводу власної значущості на роботі. Всі їхні розповіді, як правило, не відповідають дійсності.

Жінки в своїй жіночій компанії говорять про чоловіків, гроші і ганчірки. Про чоловіків вони говорять лише жорстоку правду, їхні слова часто бувають як вирок. Потім повертаються до своїх чоловіків і живуть з ними як ні в чому не бувало довгі роки.

7. Переживання

Жінки діляться своїми переживаннями з подругами, близькими знайомими та колегами по роботі. Роблять висновок, що всі чоловіки - свині! Після чого впевнено зустрічають завтрашній день.

Чоловік спочатку повинен розслабитися і розчинити свої переживання в алкоголі. Через місяць після розриву він може зателефонувати своїй колишній години в три ночі, щоб повідомити їй, що його рана ще кровоточить, але він готовий пробачити її все. Зазвичай чоловік дуже дивується, дізнавшись, що його вже забули і викреслили зі списку знайомих.

Ось неповний список наших відмінностей. Я нарахувала в ньому сім пунктів. Але є один найголовніший пункт, який переважить всі інші: чим ми схожі? І жінки, і чоловіки хочуть кохати і бути коханими у всі часи. І це їх зближує. Якщо ви трохи посміхнулися, - отже, праця автора не була марною.

Кохання вам і взаєморозуміння!

Переклад українською - «Гармонія»

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.