Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як зачіска розкриває характер жінки

Дозвілля 72001 перегляд

Опубліковано - 28.06.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Як зачіска розкриває характер жінки
Незалежно від того, яке у вас волосся - коротке або довге, носите ви його акуратно укладеним в модну зачіску або віддаєте перевагу «недбалому» стилю, воно все одно підкреслює вашу індивідуальність.

Волосся промовляє за вас і розкриває ваше мислення. Природно, це твердження науково поки не доведено. Але сама по собі теорія досить цікава. Ми розповімо вам які найбільш популярні зачіски зараз носять жінки і як за ними можна розкрити характер.

Від вашої зачіски залежить багато чого. І від того наскільки вона буде змінюватися, можна буде робити висновки про зміну вашого життя.

Наприклад, якщо у вас високий відкритий лоб, вас можна характеризувати як ділка, який не боїться ризикувати. Це - якість найбільших лідерів бізнесу! Воно також говорить про цікавість і смак до життя. Тим не менш, це може іноді спровокувати вас на необдумані і нахабні вчинки.
Якщо ж моделюючи зачіску, ви укладаєте волосся на прямий проділ, то ваш життєвий девіз - збалансованість. Ви надійна, законослухняна громадянка, яка не ризикує в невідомих ситуаціях. Вам не подобається занадто багато суєти навколо вас. Ви є прихильником спокійного, але пристрасного життя. Ваш прямий проділ у волоссі демонструє навколишнім, що ви динамічні і прості. Вирішуючи складні питання, ви не підете обхідними шляхами. У вас загартований і активний характер.

Так само якщо у вас бічний проділ: ви "копаєте" в глибину, намагаючись докопатися до істини, щоб зрозуміти, що, як і чому. Хочете добре знати ваших друзів і близьких. У вас немає місця для поверхневих речей. У вас сильно розвинена інтуїція. Члени вашої родини та друзі люблять вашу присутність. Один можливий недолік характеру - ви нерішуча людина.
Також характер можна розкрити не тільки по тому, як лежить ваше волосся, але і по тому які зачіски ви носите. Наприклад, кіски будь-якого плетіння притаманні для цілеспрямованих і найчастіше "правильних" дівчат. Також вони дуже відповідальні, у них на першому місці "треба", а вже потім "хочу". Чим тугіше заплетена коса, тим більш замкнутою виявляється її представниця.

Дівчата, які вважають за краще носити хвостик, - завжди вперті, амбітні і домагаються своєї мети. Для них завжди сім’я на першому місці.

Дівчата з пучком на голові - модниці і вимогливі не тільки до себе, але і до навколишніх. Чим вище пучок, тим вище її самооцінка.

Не можна не згадати про жінок, які ходять з розплетеним волоссям. У цьому також проявляється певний характер. Наприклад, довге пряме волосся часто належить кокетливим дівчатам, які залежні від чоловічої уваги.

Кучеряве волосся характерне для творчих дівчат і витончених натур.

До речі, - чим коротші локони, тим більше чоловічої уваги вони хочуть залучити.
Якщо у жінки зачіска каре, то вона має вразливу і ніжну душу. У таких людей повно друзів тому, що вони вміють підтримувати розмову на абсолютно будь-яку тему. Чим коротше волосся, тим сильніше розвинене бажання керувати.

Також є стрижки та зачіски, де впадає в очі чубчик. Це так звана "броня" проти навколишнього світу. Жінки покладають на чубчик роль захисту від інших. Кілька пасом на лобі показують крайню чутливість. Модна зачіска з чубчиком до брів говорить про ранимість жіночої натури, якій потрібна постійна турбота і увага.

Яка б стрижка або зачіска у вас не була, будьте завжди собою!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.