Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовик Кисельов боїться при Президенті Ющенкові позбутися недоторканості. Бо як тоді безкарно захоплювати ГПУ?

Політмаразми 51003 перегляди

Опубліковано - 22.06.2007 | Всі публікації | Версія для друку

Більшовик Кисельов боїться при Президенті Ющенкові позбутися недоторканості. Бо як тоді безкарно захоплювати ГПУ?
Хітом учорашнього телевізійного вечора стало висловлювання нардепа-регіонала Василя Кисельова щодо депутатської недоторканості. Він, як йому самому здалося, блистанув неабияким інтелектом.

Жоден склад парламенту не піде на скасування депутатської недоторканності, поки президентом залишається Віктор Ющенко.

Таку думку висловив член фракції партії Регіонів Василь Кисельов журналістам.

"Оскільки Президент звернувся до потенційних учасників парламентських перегонів, то я переконаний, що це не більш, ніж піар-хід", - заявив Кисельов.

"Більш того, Президент продемонстрував, що він сьогодні в черговий раз виступає з позиції опозиції – от такий каламбур. Він цілком підтримує опозицію", - додав він.

"Я повинен сказати з повною впевненістю, що поки Президентом буде Ющенко, жоден склад парламенту не ризикне піти на крок складання депутатської недоторканності", - заявив Кисельов.

"Чому? Правильно казали мої колеги. Після того, як вони складуть депутатську недоторканність із себе, у країні буде повна диктатура, за кожне слово, що я сьогодні поки маю право казати, на адресу того ж президента, просто будуть хапати і саджати", - пояснив він.

"Я упевнений, що депутатська недоторканність необхідна, інакше депутат не буде мати права говорити жодного слова", - додав депутат.

Почувши таку “мудрість” пана(товариша) нардепа ми були дещо здивовані, бо як ми не намагалися пригадати, але на пам'ять не спадало жодного прикладу, коли народного обранця-більшовика за його критику на адресу Президента Ющенка(а Кисельов акцентував увагу саме на персональній прив'язці недоторканості до Президента Ющенка) піддавали тортурам чи кидали у буцегарні. Як, наприклад, народного депутата Агафонова за опозицію... тільки не до Ющенка.

А при Президентові Кучмі, якого так сльозно полюбляють нардепи-більшовики - було й неодноразово. Були також численні вбивства депутатів-опозиціонерів, погано замасковані під ДТП. Це, наприклад, “ДТП” із народними депутатами Вячеславом Черноволом, Олександром Ємцем, Анатолієм Єрмаком.

А деякі, наприклад, вбивство Вадима Гетьмана, взагалі більше нагадували показовий розстріл непокірного, ніж банальне побутове вбивство.

Проте, пам'ять одразу ж підказала професіну категорію, яка не має й ніколи не мала недоторканості, але часто-густо за слово платить найвищу ціну - власним життям. Це - журналісти. І тут прикладів можна наводити безліч. Найбільш відомі: Гонгадзе, Александров, Єфремов...
До речі, кримський регіонал Кисельов краще за всіх знає, що журналісти в автономії не є виключенням в частині ходячих мішеней для розбещених безконтрольною владою номенклатурників. Проте, ми жодного разу не чули прикладу, коли пан(товариш) Василь Кисельов хоча б словом намагався втілити у життя “ідеали демократії”, про які він так активно втюхує у журналістські мікрофони.

І оскільки ми всі живемо у часи незвичайних, а казати точніше, дивовижних політичних компромісів, пропонуємо панам нардепам суперовий варіант, який, як пишуть у законопроектах, не потребує додаткових витарт бюджетних коштів: поміняти статус недоторканості народних обранців на статус недоторканості журналістів. І тим самим практично підтвердити свою відданість демократичним цінностям, одночасно утерши носа “розвинутим демократіям”.

Можемо запевнити, що отримавши такий статус, журналісти, на відміну від нардепів, ніколи не будуть захоплювати ГПУ чи СБУ, чи МВС, гамселячи, при тому, охоронців. Більш того, наші колеги не будуть красти мільярди із дербюжету та привласнювати за безцінь будь-які об'єкти державної чи колективної власності. Проте, із іншого боку - маючи таку підтримку держави, даровану законодавцями, не дозволять ні Ющенку, ні Кисельову, ні будь-кому іншому тишком і безкарно творити злодіство проти власного народу, проти власної держави. Бо злодії і корупціонери будуть просто боятися творити свої лихі справи під прицілом телекамер, фотоапаратів, мікрофонів та тисяч пильних очей, які оперативно все розкажуть всьому народу.

Що, пане Кисельов, слабо махнутися статусом? Слабо. Бо не звикли наші “народні обранці” відповідати за свої дії. І йдуть вони, як продемонстрував пан Кисельов на власному прикладі, у депутати не для блага суспільства, а щоб сховатися від відповідальності. За статусом недоторканості.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політмаразми»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.