Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров чомусь впевнений, що військово-газовий пакт подобається більшості українців

Влада 3461 перегляд

Опубліковано - 28.04.2010 12:23 | Всі новини | Версія для друку

Азаров чомусь впевнений, що військово-газовий пакт подобається більшості українців
Азаров чомусь впевнений, що військово-газовий пакт подобається більшості українців
Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає, що газові угоди з Російською Федерацією (РФ), які передбачають здешевлення російського газу і подовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Криму, підтримує 60% українців.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду.

"Ми твердо зробили вибір на користь стратегічного добросусідства і співробітництва. Тепер можна впевнено сказати, що Україна стане сильною незалежною державою... Як свідчить соціологія, угоду підтримують біля 60% наших громадян. Заперечують - близько 20%. Серед тих, хто виступають проти - багато людей, які щиро обманюються, не дають собі звіту, чим загрожувало продовження конфліктної політики - газовою капітуляцією перед Росією", - заявив Азаров.

Він також висловив переконання, що подовження терміну перебування ЧФ РФ у Криму "ні на йоту не обмежує той обсяг суверенітету, який є у нашої держави, не позбавляє Україну жодної п'яді української землі".

Від “Аратти”: наразі нам не вдалося знайти публічних підтверджень слів прем'єра. Тому вельми хотілося б, аби він, як лідер політичної партії і очільник уряду уточнив би де, коли й ким такі дослідження проводилися і які питання ставилися респондентам тощо.

Тільки в цьому випадку його вислів буде вважатися коректним. І то, з відомою часткою як статистичної, так і морально-політичної похибки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.