Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ порушила кримінальну справу проти урядовців Тимошенко

Влада 3338 переглядів

Опубліковано - 28.04.2010 17:51 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ порушила кримінальну справу проти урядовців Тимошенко
ГПУ порушила кримінальну справу проти урядовців Тимошенко
Генеральною прокуратурою України проведено перевірку додержання вимог законодавства при використанні бюджетних коштів, отриманих у 2009 році від продажу частини встановленої кількості викидів парникових газів, відповідно до ст.17 Кіотського протоколу до Рамкової конвенції Організації Об’єднаних Націй про зміну клімату.

Про це повідомила прес-служба.

Дослідчою перевіркою встановлено, що внаслідок прийняття колишніми службовими особами Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України нормативно-правових актів усупереч вимогам Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» Державним казначейством України змінено цільове призначення коштів спеціального фонду державного бюджету, які надійшли від продажу частини установленої кількості викидів парникових газів у загальній сумі 2,3 млрд. грн.

За її результатами 28.04.2010 порушено кримінальну справу за фактами порушення законодавства про бюджетну систему та зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 210, ч.2 ст.364 КК України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.