Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали планують посадити у крісла лояльне керівництво парламенту

Влада 3459 переглядів

Опубліковано - 5.05.2010 11:53 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали планують посадити у крісла лояльне керівництво парламенту
Регіонали планують посадити у крісла лояльне керівництво парламенту
Наступного пленарного тижня коаліція планує розглянути питання стосовно заступників голови Верховної Ради України.

Про це УНІАН повідомило джерело у фракції Партії регіонів.

Зокрема, у вівторок, 11 травня, на голосування планується винести питання призначення першим заступником голови Верховної Ради члена фракції КПУ Адама Мартинюка.

Співрозмовник агентства нагадав, що 27 квітня були внесені зміни до Регламенту ВР у частині процедури призначення та зняття з посади заступників голови ВР. Згідно з цими змінами, заступники призначаються і звільняються відкритим голосуванням не менше 226 депутатів. Раніше процедура передбачала, що голосування проводиться таємно шляхом заповнення бюлетенів, при цьому участь у голосуванні мають взяти не менше 300 народних депутатів.

Співрозмовник УНІАН також не виключив, що коаліція розгляне питання про звільнення з посади заступника голови ВР Миколи Томенка та призначення на цю посаду "представника більш лояльної та конструктивної опозиції". Зокрема, на цю посаду розглядається кандидатура члена фракції НУ-НС Юрія Костенка.

"Тобто, на наступному пленарному тижні буде винесена на голосування кандидатура Мартинюка як першого віце-спікера і кандидатура Костенка замість Томенка", - сказав представник фракції Партії регіонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.