Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гендиректор 1+1 визнав факти цензури

Скандал 4454 перегляди

Опубліковано - 7.05.2010 12:44 | Всі новини | Версія для друку

Гендиректор 1+1 визнав факти цензури
Гендиректор 1+1 визнав факти цензури
Під час зустрічі з колективом ТСН генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко визнав існування на каналі джинси та цензури.

Про це "Українській правді" повідомив кореспондент ТСН Мирослав Откович.

За його словами, під час зустрічі обговорювався сюжет, який вийшов в підсумковому недільному випуску новин з текстом, що був начитаний невідомою людиною.

"Це людина, яка підписалася там Ярославом Петрівським. У сюжеті не були дотримані стандарти журналістики. Зокрема, збалансованість, повнота і вичерпність інформації стосовно всіх точок зору", - розповів Откович.

"На що пан Ткаченко відповів, що це редакційний матеріал. А на запитання, чи повинен редакційний матеріал відповідати стандартам журналістики, він відповів: "Не обов'язково". Я спитав, чи будуть такі речі випускатися в майбутньому, він сказав: "Не виключено". Ми спитали, а хто ж це буде робити. Він сказав: "Если надо, я буду начитывать сам лично. И я буду нести за это ответственность", - додав журналіст.

В той же час, стверджує Откович, Ткачено постійно наголошує на тому, що журналісти ТСН повинні дотримуватись стандартів журналістики і розглядає їх матеріали "під лупою".

"До того ж він чітко і ясно визнав факти джинси. Він чітко розрізняє джинсу і цензуру. Ми подали йому реальні факти Васі Противсіх, що були до виборів. І він визнав, що це була джинса. Прямим текстом. Він сказав, що це заказушка", - розповів він.

"Також ми йому сказали про нещодавній конфлікт навколо сюжету про "Суху Балку", коли журналіст відмовився начитувати", - додав журналіст.

За словами Отковича, наступного тижня Ткаченко особисто буде керувати ТСН в якості редактора.

За словами журналіста, вони висунули генеральному директорові такі вимоги: ротація журналістів по темах, створення журналістської ради, яка б відслідковувала факти цензури, невтручання генерального директора в редакційну політику та зустріч з власником телеканалу Ігорем Коломойським.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.