Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Не мовчіть, не бійтесь! Ми переможемо!”

Захист держави 5787 переглядів

Опубліковано - 11.05.2010 09:26 | Всі новини | Версія для друку

“Не мовчіть, не бійтесь! Ми переможемо!”
“Не мовчіть, не бійтесь! Ми переможемо!”
Юлія Тимошенко закликає патріотів у вівторок, 11 травня, о 10-00 прийти до Верховної Ради заради підтримки дій опозиції.

Дорогі співвітчизники!

З моменту приходу до влади Януковича небезпечні події в нашій державі розгортаються настільки стрімко, що ми не маємо права втрачати час.

11 березня – неконституційно сформовано владу: коаліцію та уряд.

27 квітня – ратифіковано угоду про безстрокове перебування Чорноморського флоту в Криму. Нас позбавили частини території країни.

29 квітня – міністр оборони РФ поінформував світ, що Президент Росії доручив розробити Генеральний план розвитку Севастополя та Криму і втілити його в життя. Кримом вже почала управляти інша держава. Може дійти до того, що українцям доведеться оформляти візи, їдучи на відпочинок до Криму…

30 квітня – на зустрічі Азарова та Путіна запропоновано створити спільні підприємства на базі "Газпрому" та НАК "Нафтогаз України", "Росатому" та українського "Енергоатому", а також "Укрзалізниці", "Укргідроенерго", "Турбоатому", авіапрому та інших стратегічних підприємств державної власності, які є національним надбанням, основою нашої безпеки, енергетичної самодостатності та політичного суверенітету.

Зрозуміло, що створення таких спільних підприємств – це не партнерське об'єднання зусиль, а повне поглинання Росією енергетичного, транспортного та промислового потенціалу України. За історію нашої незалежності це наймасштабніша безкоштовна приватизація. Наприклад, частка українського "Нафтогазу" в об'єднанні з "Газпромом" оцінюється в 6,1%. Як Ви думаєте, хто буде керувати всіма цими корпораціями? Точно не Україна! Ці стратегічні підприємства більше ніколи не будуть нашими. Ми зникаємо, розчиняємося в безмежному російському просторі, нашу країну вбивають як незалежну державу. Цей план мав бути втілений ще в 2004 році. Нова влада здійснює його сьогодні.

Я звертаюся до Вас, незалежно від того, підтримуєте Ви мене чи ні. Зараз це не має значення. Я не вірю, що люди, які голосували за Януковича або за будь-якого іншого політика, хочуть залишитись без клаптика рідної землі в цьому великому, жорстокому та цинічному світі. Якщо сильна Україна для когось із наших громадян не є цінністю, то їм слід зрозуміти, що коли мі віддамо власну енергетику та промисловість, то чекати на дешеві газ, електроенергію та тепло від нових господарів нам вже не доведеться.

Сьогодні більшість людей хочуть спокою, а не виснажливої боротьби за Україну. Хтось наївно очікує на значне збільшення пенсій і заробітних плат. Але, насправді, у кожного з нас підступно відбирають державу. Зараз ми як народ складаємо дуже складний іспит. 17 травня Янукович планує підписати з росіянами ще десяток принизливих угод про остаточну здачу національної власності. Від того, чи зможемо ми дати відсіч нищенню України, залежить, чи матимуть наші діти й онуки власну країну. Часу обмаль, діяти треба негайно! Тільки рішучий всенародний опір дасть шанс на порятунок.

Закликаю негайно створити координаційний орган народного опору – Комітет захисту України та його представництва в кожному регіоні, місті, районі та селі. Ми разом розробимо дієвий план термінового усунення Януковича від влади. Він думає, що з народом можна не рахуватись, проте ми змусимо його це робити!

Прийдіть 11 травня о 10:00 до Верховної Ради та захистіть Україну!

Не мовчіть! Не бійтесь! Ми переможемо!


Юлія Тимошенко
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.