Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Губернатору Львівщини подарували квиток до Севастополя та матроску

Влада Регіон: Львівська область 5973 перегляди

Опубліковано - 18.05.2010 17:03 | Всі новини | Версія для друку

Горбалю подарували квиток до Севастополя та матроску
Горбалю подарували квиток до Севастополя та матроску
Сьогодні під час засідання сесії Львівської обласної ради представники ЛОО ВО «Свобода» подарували голові Львівської обласної державної адміністрації Василю Горбалю квиток до Севастополя та матроску.

"Свободівці" поставили свій подарунок на стіл, за яким сидить Василь Горбаль. Голова Львівської ОДА ніяк на це не зреагував, повідомляє ZAXID.NET.

Таким чином "свободівці" висловили протест проти голосування народного депутата від Партії регіонів, голови Львівської ОДА Василя Горбаля за ратифікацію угоди про продовження перебування ЧФ РФ на території України.

Голові Львівської ОДА згадали все: від ОУН до Сталіна

Сьогодні, під час сесії Львівської обласної ради, представники іншої патріотичної організації - Народного Руху України роздавали присутнім листівки, у яких голові Львівської ОДА Василю Горбалю нагадують про його «ганебні голосування».

Зокрема у листівці наголошено: «передусім, варто відмітити, що В. Горбаль не є прихильником відміни депутатської недоторканості. Тому за включення до порядку денного проекту Закону про внесення зміни до Конституції України щодо обмеження депутатської недоторканності (№1375, №1375-1) не голосував».

«Економічні погляди нового очільника ОДА, незважаючи на досвід роботи в фінансовому секторі, не дозволили йому голосувати за вступ до СОТ, (проект Закону про ратифікацію протоколу про вступ України до Світової організації торгівлі від 01.04.2008 №0041).

Засудження військової інтервенції Російської Федерації на територію Грузії (№3053) В.Горбаль не схвалив, а от на догоду Кремлю Постанову ВРУ про засудження військової агресії Грузії проти народу Південної Осетії (№3070), навпаки, підтримав.

Логічним для Горбаля є встановлення в місті Запоріжжі пам'ятника Сталіну, як і святкування року ветеранів Великої Вітчизняної війни у 2010 р.: Закон "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" новоспечений голова ОДА не підтримав, як не підтримав і внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо відповідальності за публічне заперечення Голодомору 1932 - 1933 років в Україні», – написано на листівці.

«Чомусь незрозуміло, як керівник Львівської області не зміг проголосувати за відзначення державними нагородами України (посмертно) видатних українських музичних діячів Володимира Івасюка та Ігоря Білозіра.

Наприкінці, пропонуємо тим, хто ще вагається у політичній оцінці Голови ОДА В.Горбаля врахувати той факт, що за проект Закону про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні № 1404 від 30.01.2008 він також не проголосував», – йдеться на листівці.

Депутати Львівської облради довіряють Горбалю?

Водночас, депутати Львівської обласної ради шляхом таємного голосування не змогли висловити недовіру голові Львівської ОДА Василеві Горбалю.

Зі 120 депутатів облради 84 отримали бюлетень. Участь у голосуванні взяв 81 депутат. Недійсними визнано три бюлетені. "Проти" проголосувало 12 депутатів, "утрималося" – 6, "за" – 58.

Водночас за рішення в цілому про події, які мали місце у Верховній Раді України 27 квітня 2010 року (йдеться про ратифікацію угоди про продовження перебування ЧФ РФ на території України, – ред.) проголосувало 67 депутатів. Відповідно до цього рішення, буде розміщено заяву Львівської обласної ради у ЗМІ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.