Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп-бютівець подав заяву на регіонала з сумнівним минулим

Скандал 3947 переглядів

Опубліковано - 19.05.2010 14:52 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп-бютівець подав заяву на регіонала з сумнівним минулим
Нардеп-бютівець подав заяву на регіонала з сумнівним минулим
Народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко звернувся до Генпрокуратури та СБУ з проханням порушити кримінальну справу проти народного депутата з Партії регіонів Василя Стельмашенка, який жорстоко побив опозиціонерів під час відомих подій, що сталися у ВР 27 квітня.

Про це він сказав, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради.

«Сьогодні я звернувся в СБУ, Генпрокуратуру про притягання цього депутата до відповідальності», - заявив він.

За словами Одарченка, у той час, коли Генпрокуратура, виконуючи вказівки діючої влади, переслідує депутатів від опозиції Парубія та Кримчака, дії «регіонала» Стельмашенка, який жорстоко побив депутата Донія, лишаються безкарними.

«Я хотів би звернутися до керівництва Партії регіонів, щоб воно надало оцінку діям свого депутата», - додав нардеп від БЮТ.

За словами Одарченка, Генпрокуратуру мав би в першу чергу зацікавити саме представник Партії регіонів, а не два опозиціонери, бо «Стельмашенком з 83-го року активно цікавляться правоохоронні органи».

«Почитайте ЗМІ - там пишуть, що цей нардеп був членом організованої злочинної групи братів Кушнір, яка має відношення до вбивства Вадима Гетьмана, Євгена Щербаня і Ахатя Брагіна, відомого як Алік Грек», - сказав Одарченко.

БЮТівець висловив здивування, що люди з таким цікавим минулим стають депутатами.

«Навіщо Партії регіонів необхідно мати в своїх лавах таких депутатів, як Стельмашенко? Зрозуміло, не для того, щоб ухвалювати чесні і справедливі закони», - обурився він.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.