Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Пукач зник?

Скандал 3956 переглядів

Опубліковано - 20.05.2010 16:43 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Пукач зник?
Справа Гонгадзе. Пукач зник?
Нардеп Геннадій Москаль повідомив резонансну новину: у СІЗО немає підозрюваного у вбивстві Георгія Гонгадзе Олексія Пукача.

Депутат Верховної Ради Москаль прокоментував ситуацію з розслідування справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе і «гробову» тишу навколо одного з головних фігурантів цієї справи — колишнього генерала Олексія Пукача.

«Є закон про попереднє ув’язнення, який чітко пояснює, де повинні утримуватись підслідні: тільки в СІЗО Департаменту виконання покарань, — пояснює Москаль в інтерв'ю газеті «Вечірні вісті». — Де Пукач, до ладу ніхто не знає, але точно не в Лук’янівському ізоляторі. Говорять, що він дає покази. Але кому і що саме — незрозуміло».

За словами депутата, незрозуміла причина нинішнього мовчання правоохоронних органів навколо персони Пукача.

«Скільки можна його тримати, якщо вина вже доведена попереднім судом? Хто давав йому завдання? Хто підписував бланк про здійснення зовнішнього спостереження? Не він сам, оскільки він виконавець… Тиша. Як групова німота. Показали Пукача і… досить. Адже він навіть не ховався. Мені знайомі говорили, що він приїжджає до Києва, зустрічається з пенсіонерами, сто грам випиває. Мене навіть в ГПУ викликали, питали, звідки я це знаю. Пукач ніякої таємниці з місця свого перебування не робив». - сказав Москаль.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.